Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
İstatistik tam sonuç vermeyen veriler bunlar hiç üzülme her şey çok güzel olucak güzel haberlerini bekliyoruz

Çok geçmiş olsun canım.
İnşallah kolaylıkla atlatır.

Bu durumda 1 hafta ertelediniz izni dii mi?

.

Sağlık ocağından geliyorum kızlar.

2 ay önce kan ve idrar vermiştim, şimdi tekrarladılar.

Gelmişken kalp atışına da bakalım vaktin varsa dedi hemşire.

Korkuyorum, ya duyulmazsa dedim.

Benim aletim çok profesyonel değil zaten,
19-20. haftadan önce pek duyulmaz ama hareket hissediyorsun o ki, tam oralara bakarız dedi.

Radyo gibi sesi var aletin, çok korkunç.

Ama duyduk çok şükür.

.

Çok geçmiş olsun canım.
İnşallah kolaylıkla atlatır.

Bu durumda 1 hafta ertelediniz izni dii mi?

.
Evet canancım.

Zaten önce İstanbul’a kayınvalidemlere gideceğiz sonra Tekirdağ’a annemlere.

Tam denk geliyor karantina süresi 1 hafta izin erteleyince.

Nasip işte çok heves ettim biliyorsunuz. Her şeyde vardır bir hayır diyelim. Çok şükür grip gibi kardeşim, hepsi de aşılı zaten. Ondan sebep içim rahat biraz.

Güle güle kullansın inş ❤

Ben de bugün aldım oyun halisini, ekliyorum resmini. 1 ay önce ilk baktığımda 450 falandı birden bire katladı, daha da artmadan alayım dedim.
Hayırlı olsun canım güle güle kullan bebisinle sağlık içersinde
Ay Allah evlerden uzak etsin. Ben artık hiçbir haber takip etmiyorum
gözünAydın canım çok şükür. Tedbirli olmak da fayda var iyiki de gittin
Evet boncuğum, gerçekten hareketi hissetmek çok güzelmiş.

Çok teşekkür ederim, inşallah.

Devamı gelir mi bilmiyorum ama bir çöpü bile yok demiycem artık.

.
Canoooooo sende mi tabuları yıktın bir ben kaldım herhalde bende cuma bimden küvet alınca yikicam herhalde . Bim kaçta açılıyor bu arada bilen var mı?
harekete ne hacet hormonları bozdu tırtıllar baksana bu saat oldu kaç kişiyiz uyuyamadık
Ya benim uyuduğum geceyi mı buldunuz . Ben sıkılıyorum sıkılıyorum bu gece maşallah herkes ayaktaymis .

çıktın mı kontrolden kuzum

valla ben de öğle aramda kalktım sanayinin içini turladım yarım saat kadar.
şükür bir şey olmadı.
güneşte vardı doğal D vitamini de almış oldum bi kendime geldim :)

valla ben de öğle aramda kalktım sanayinin içini turladım yarım saat kadar.
şükür bir şey olmadı.
güneşte vardı doğal D vitamini de almış oldum bi kendime geldim :)
Gördüm gördüm göbişini bende cikicam bir saate kadar ve gerçekten ayaktayken akıntı oluyor

Canlar ben bugün süslendim gittim kızımı gördüm .220 Gr olmuş tomurcuğum, tabi haftamız bir hafta geride hala. İlk ordayken midesi küçüktü bir kaç olcumden sonra doktor dedi bak midesi doldu diye. yemek yiyip gittim o da evladima geçti herhalde. Rahim ağzına baktı karından ,plesenta arkada bu güzel bişey dedi. Bebeğin ayak yapısına baktı içi dönük değil felan dedi kemiği. Veee detaylı ultrason için iki doktor söyledi koşuyolu goruntuleme merkezini, Mehmet uludogan i ve zeki şahinoglu nu ,onun içinde iki hafta daha beklesek daha uygun olur dedi. Radyologa gitme dedi detaylı iicn. Tetonoz için de 2 doz olursan 5 yıl koruması olur tek doz olursan hamilelik surecin için koruyucu olur dedi. Aklıma gelen olursa söylerim size canlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…