Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Hadi sağlıcakla gelsin prenses çok şükür herşey yolunda

oyyy 220 gram demekkkk
allahım kilolara bak tam kafa yemelik :)

olsun hareket etmek lazım. hamlıcaz yoksa iyice yerimizde saymaktan :)
ben 1 haftadır yürüyorum valla
kendimi daha enerjik hissediyorum
Evet benimde vücudum açılıyor hissediyorum 3 gündür yürerken bebek karnımda tepki veriyor anlamiyorum ne diyorlar otur evinde mi diyorlar yoksa yavaş mi yürü diyorlar

Gözün aydın canım benim çok şükür yolunda her şey maşallah

ohh çok şükür

bakalım bana cuma kimi önerecek doktorum

demek çikolata meyve suyu falan boşaymış süs istiyormuş bu kuduruklar
gözün aydın canım maşallah herşey yolunda çok sevindim

15. Haftadan selamlar, bebişini görenlere cinsiyet öğrenenlere hayırlı olsun ben hala öğrenemeyenlerdenim, bgn randevum vardı doktorum temaslıymış iptal ettiler bende cumaya devlet hastanesine randevu aldım bakalım, görürlermi sizce cuma günü 15+5 olacak

bir de alt karnıma sol tarafıma doğru ağrılar giriyor bugün, oluyor mu bu haftalarda, çok şiddetli değil geçiyo sonra ama doktorum da ertelenince bi endişelendim, en son doktora gideli 2 hafta olmuş, hareket de hissetmiyorum hissediyosam da anlamıyorum, doktora gitme sıklığı ne kadar uzarsa o kadar geriliyorum her seferinde Eve ultason aleti alasım geliyor

Ben geçiyorum o kadar azmış ki radyasyon onda hiç bir zararı yokmuş
Bende geçtim bir kaç defa. Ama mecbur kalmadıkça geçmiyorum. Zararı yokmuş bende öyle okudum
Valla benim uyuduğum gece kadinlar günü yapmışsınız . Bari kısır mısır emojisi atsaydiniz.
Kızlar siz çatlak kremi olarak ne kullanıyorsunuz
Bende lierac kullanıyorum şimdilik, aklımda Hind. Cevizi palmers bio oil almak var
Günaydın kızlar sayfa sonunu anca görebildim. Akşamdan beri saatlerce saatlerce uyumuşum öyle de uykum oluyor kiii sizde de böyle değil mi ya
Kız nazar etme kendine maşallah diyelim .
Mesajınızı masum masum okurken safra kesem boşaldı ayy bu 2. Oldu ahh evlatlarım ya uslu hormonlar gönderin bana ya sabah akşam çıkarana helal olsun ıyy çok kötüü
Ah kuzum ya inşallah bir an önce geçip gitsin hiç gelmesin. Bende dün çıkardım valla çok fena.
açıktan ikinci üniversite yazılmıştım boş durmiyim diye onun oku oku nereye kadar
Çok iyi yapmışsın canım valla bende masrafından cekinmesem okumak istiyorum ama kocaya yük olmak istemiyorum. Baba evinde ne güzeldi hiç böyle şeyler düşünmüyordum sahi onda bile minimum tutmuştum isteklerimi. Hiç marka takıntım olmadı kimseye yük olmamak adına. Ama Allah razı olsun hiç bişeyden de geri kalmadım ne baba ne koca evinde .
kızlar ya çok az bulantı veya kusma ile kız bebeği olan var mı? bakayım teoriler çürüyor mu
Ben. Beş parmağı geçmez kustugum.
Tam süper babaanne .
gözünAydın canım ya çok güzel seyler ya. Rabbim kucağımıza almayı da nasip etsin şu canları sağlıkla
çıktın mı kontrolden kuzum
Çıktım abla. Doktorum suyun iyi dedi. Ama suyu çoğaltmam şart tabiki . Doktordan burun resmi istedim ama eli yüzündeydi cimcimenin.
Hadi sağlıcakla gelsin prenses çok şükür herşey yolunda
oyyy 220 gram demekkkk
allahım kilolara bak tam kafa yemelik :)
Gözün aydın canım benim çok şükür yolunda her şey maşallah
Allah razı olsun canlar yazan yazamayan, hepinizden .. sağlıkla alalım evlatlarımızi kucaklarimiza.

Miracelik16 sen yürüdükçe bebislerinde içerde yürüme hareketleri yapıyorlardır.

Sorma ya ne zaman yapsam bilemedim ama hamilelere yürüyüşü zâten tavsiye ediyorlar sanirim cabuk yoruluyoruz ondan tepki veriyorlar

Vakalar artmış arkadaşım yazmış bana haftasonu kız kardeşimle geleceğiz diye.
Bende dedim kusura bakmayın Dr dikkatli olmamı istedi vakalar artmış gidip gelemiyorum kimsenin de gelmemesi lazım dedim. napiyim camımdan kıymetli değiller
Bide ev görmeye gelecekler zaten doğru düzgün 4'4 lük temizlik yapamıyorum kendime göre temizlik yapıyorum.
Arkamdan pataklı karı demesinler bari

Lumix merhaba canım sabah bende benzer bi ağrıyı sormuştum sağolsun arkadaşlar bu cevabı vermişti
ağrın şiddetli değilse korkma canım

aynı haftadayız canım benim de agrım 2. trimesterdan sonra arttı. doktor sarı kokulu akıntı ve normalinden farklı geçmeyen kasık ağrıların yoksa tamamen büyümeye bağlıdır sen hissetmiyorsun ama bebek dönüyor hareket halinde yer ediniyor demişti. gerilmene gerek yok çok normalmiş. bende cumartesi günü gideceğim. ikili taramada erkeğe benziyor demişti. cumartesi belli olur. farklı bir şey söylerse haber veririm sana :)

demek çikolata meyve suyu falan boşaymış süs istiyormuş bu kuduruklar
gözün aydın canım maşallah herşey yolunda çok sevindim
Allah razı olsun canım .Valla bilmiyorum ya doktor ilk crobu koydu zaten direk gobusu çıktı karşımıza . Burun resmi istedim ama göstermedi kızım eli yüzündeydi
Ara ara geçen agrilarsa sıkıntı etme canım rahmin büyüdüğü içindir. Belki görünebilir cinsiyeti . Kız ben 4 haftadır görmedim evladımı sen iki haftayla endişe ediyorsun.

Doktorum bana haftaya gel dedi . Bır daha gitcem sonra detaylı bu ara biraz sık görücem. Bu arada aklıma bişey daha geldi renkli ultrason genelde 500 Gr olunca açıyorum çünkü titreşim gidiyor bebise dedi o yüzden siyah beyaz ultrasonla bakti

kızlar ya çok az bulantı veya kusma ile kız bebeği olan var mı? bakayım teoriler çürüyor mu
Ben de öyle kız annesiyim ve bir kere kustum oda baş ağrısından di bulantı hafif hafif oldu oda psikolojik olsun artık diye diye biseyden de tiksinmedim ben daha çok yemeye başladım bide çok uyuyorum hala devam ediyor miskinligimdende olabilir emin değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…