Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ay bayılıyorlar hamile kadın hizmet etsin. İyi yapmışın canım. Evi yeni felan mi aldın ki neden bu zamana bırakmışlar .
Selam kızlar nasılsıniz? Bugün eşim yine diyor ki,sen boşa haziran anneleri topigine yazıyorsun,mayıs annelerinde olman lazım
Diye diye erken doğurtcak beni ya
Ağlanacak halimize gülüyoruz işte
Kız kocana söyle benim cocuuum Haziran da doğacak. 40 defa soyleyip de gerçek etmesin

Lumix merhaba canım sabah bende benzer bi ağrıyı sormuştum sağolsun arkadaşlar bu cevabı vermişti
ağrın şiddetli değilse korkma canım
Çok şükür şiddetli değil, geceleri falan karnım çok sertleşiyo, sende de varmı, üst kısım özellikle, diyorum şimdi midem yırtılıcak
Merakla bekliyoruum bakalım cuma günü bnmkini de görürler inşallah, sen hissettin mi bebişin hareketlerini bu haftalar hiç ?
inşallah görünür çok merak ediyorum artık cinsiyeri, bişeyler alıcm alamadım daha renk belli olmadığı içinde 4 hafta mıı ben 10 gün maksimum dayanabiliyorum, hareket hissetsem kıpırdanıyo demekki iyi dicem ama hareket hissedemiyorumki

Doktora bu uyku meselesini de sordum 4. Ayda düzelir dedi o senin uyku probleminle ilgili bir durum olabilir dedi

Tamam yani gününden 1 ay felan erken dogurduğum doğrudur da hepsi de aynı olacak diye bir şey yok ama dimi

Kuzum böyle yapma hamileliği kendine çile edersin. Bak böyle endişeyle geçmez biraz akışına bırak rahat ol. 20. Haftaya kadar zaten hissedilmemesi normal diyorlar. Benim haftam önde olmasına rağmen çok çok az yani doktorda sordu zaten var mı hareketler diye. Dedim valla o mu kestiremiyorum biseyler var gibi ama.

Merakla bekliyoruum bakalım cuma günü bnmkini de görürler inşallah, sen hissettin mi bebişin hareketlerini bu haftalar hiç ?
bu sabah bi süzülme hissetim ilk defa içimden bisi gecmiş gibi ama saniyelik doktor bebeği en güzel 20. haftadan sonra hissedersin demişti.

Selam kızlar nasılsıniz? Bugün eşim yine diyor ki,sen boşa haziran anneleri topigine yazıyorsun,mayıs annelerinde olman lazım
benim de 28 haziran utanmasa temmuzda doğacak ama sistem 40 hafta olarak hesaplıyor muhtemelen garanti haziran annesi olurum ay bebişim yengeç burcu olacak kıyamammm duygusall

İstatistik tam sonuç vermeyen veriler bunlar hiç üzülme her şey çok güzel olucak güzel haberlerini bekliyoruz
Canım inşaallah çok mutlu oldum bekliyorum sırada hepimiz sağlıkla kucaklayalım evlatlarımızı acısız kayıpsız kardes gibi olduk herkesin hep güzel haberlerini alalım

Senle hemen hemen aynı haftamız. Ben dün ilk defa ev içinde biraz fazla dolandım. Yattığımda karnımın alt tarafı pıt pıt atmaya başladı. Sen de bir dene istersen Doktorum 2 hafta önce yakında hissedersin pıt pıt atar demişti

Beyaz akıntı veya şefaf akıntı bendede çok olurr ayakta durunca yürüyünce birşey değill bolbol etmek lazım yürüyüş

sen benim tarihime baksana ben kesin mayıs'ta doğururum ama bu grup güzel

Çok şükür canım.

Aynen öyle, vardır bir hayır.

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…