Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Canoooooo sende mi tabuları yıktın bir ben kaldım herhalde bende cuma bimden küvet alınca yikicam herhalde . Bim kaçta açılıyor bu arada bilen var mı?

Ya yine almazdım da indirimi kaçırmak istemedim.

Bim 9’da açılıyo ama sen 8.45’te orda ol.

Sıra oluyo.

.

Evet, ben de yürüdüm geldim şimdi akıntı bende de oldu.

Küçük küçük yürüyeceğiz, bir şey olmaz akıntıdan canım.

.

Oy maşallah kuzucuğa, kocaman olmuş Özge.

Mehmet Uludoğan’ı birçok doktor tavsiye ediyo yaa.

Kardeşim de 3 hamileliğinde çok memnundu.

Bakalım benim doktorum ne diyecek.

.

Selammmmm
Allah'a şükür bebişte bende iyiyiz.
Kanama alanı az bir alan kalmış onun içinde 15 gün daha yatış. Progestan iğne 4gunde 1.
Veeeeee Orayaaaa Bir "Kız" daha ekleyelim
%60 dedi büyük ihtimalle dedi.
Alttan baksam belli olur dedi ama ben dedim 2 hafta sonra zaten net olur hiç strese gerek yok. Sağlıklı olsun da o yeter bana
Kalp atışıni duydum harika Suyu da iyi.
Allah haber bekleyen herkese güzel haberi nasip etsin

Lumix bak bu çok doğru, bebek yer ediniyo. O bağları esnetmeye çalışıyo.

Senin haftalarında bende de oldu sağlı sollu ağrılar.

16+0’da hareketlenmeye başladı.

Şimdi karnımın içinde bi o tarafa bi bu tarafa geçiyo, çok komik.

.

Selam kızlar nasılsıniz? Bugün eşim yine diyor ki,sen boşa haziran anneleri topigine yazıyorsun,mayıs annelerinde olman lazım
Diye diye erken doğurtcak beni ya
Ağlanacak halimize gülüyoruz işte

Hepimiz aynı durumdayız kuzum, çoğumuzun doğum Mayıs’a gelecek.

Önemli olan tahmini doğum tarihinin Haziran olması. Çünkü belirtilerimiz aynı gidiyo.

.

Aradılarmı yoksa kendinizmi gidiyosunuzz
aradılar. önceden de aramıslardı kalp atısını duyunca gelirsiniz diye ben unuttum. bir ay önce falan aradılar. 1 vşubata randevu verdiler tetanoz için. doktora gidince de sordum olmalı mıyım diye. şimdi değil ilerleyen haftalarda dedi. 1 şubata verdiler dedim o zaman olabilirsin paslı şeyler kullandığımızdan değil ama aşı her alanda var kan falan veriyorsun sonucta. tüm gebelere öneriyoruz yararı var dedi. doktor sonucta kötü etkisi olsa olma derdi. daha hassasız zaten her konuda. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…