Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ben de 1 kilodan fazla alıcam diye korkuma yürüyorum.

.

ya çok haklısın ben bundan sonra mutlaka her akşam çıkıcam ayda 1 kilo almamız lâzım
ben şu an neredeyse günde 1 kilo alıyorum dün 54 küsürü gördüm 54 bakıldığında çok değil ama bi önceki gün 53'tüm

Son düzenleme:
Ah kuzum ilk bebeği kaybedince normal olanlar bile korkutuyo inanır mısın
Seni çok iyi anlıyorum ama allaha güven sen, nerdeyse burdaki hepimizin kayıpları var olmuyorsa allah dahada güzelleştirdi iyi düşün iyi olsun sürekli elin karnında besmele çek

Yaa ben gece sol tarafa yattım elimi karnımın alt tarafına doğru koydum bi iki defa tepik gibi bir şey hissettim erken daha dedim ama hissettim elimle gaz olsa öyle hissetmem sanırım

Bence de boncuğum, gaz değil bebek bence.

Senin 2.hamilelik, hissetmen çok normal.

.

Bilmem karşıdan bakınca belli değil gibi
Ayy naşallah, bnmde böyle gözüküyo ya, haftalarımız tutmuyo bnm göbeğim büyük galiba
Maşallah miniğe beni de iyice esnetiyo çocuk içerden demekki yakında 3 oda 1 salon olur içersi

Sabahları önce tuvalete gidip, aç karnına, üstünü değiştirirken çamaşırla tartıl canım.

Ben öyle yapıyorum.

.

Reactions: kdv
Az önce yürüyüşe çıktım 10 dakika olmadan evime döndüm ay adım atmamla karnımın kasılmasıyla yürüyemedim git gide paslanıcaz sanırım

dhasdjkasdhaskhadkhksdh
yürü kız hareket et.
sen de bir de evden çalışıyorsun ya hareketin iyice 0 galiba
Anlamamak ne mümkün göbek burdayım diye bas bas bağırıyor
ayyy yaşasıııınn dadfassfdkladl :)
Ayy naşallah, bnmde böyle gözüküyo ya, haftalarımız tutmuyo bnm göbeğim büyük galiba

Maşallah miniğe beni de iyice esnetiyo çocuk içerden demekki yakında 3 oda 1 salon olur içersi
ayyyy önden de belli oluyorsa harikaaaa :)
sen bir de yandan gör hahahaha :)
ben bugün tam 18+0ım :)
Toplam kaç kilo aldın yani?

Ya ben yiyorum bi de.

Bir açıldı ki iştahım, zaten hiç gitmemişti de...

.
toplamda 4 kuzu.
70 kg ile başlamıştım :)

az önce n11'den nevresim takımı aldım renkler çok güzel yaaa

geldiğinde güzel çıkarsa yazarım yine

ben pc başından bi tek tuvalete kalkıyorum
yok mutlaka yürümem lâzım yoksa günde 1 kilodan hepinizi sollıycam yakında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…