Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ben de öyle kız annesiyim ve bir kere kustum oda baş ağrısından di bulantı hafif hafif oldu oda psikolojik olsun artık diye diye biseyden de tiksinmedim ben daha çok yemeye başladım bide çok uyuyorum.
Senin belirtilerde benimle aynı Esra
Unisex şeyler al canım sende. Ben bir çöp almadım daha
Oy maşallah kuzucuğa, kocaman olmuş Özge.

Mehmet Uludoğan’ı birçok doktor tavsiye ediyo yaa.

Kardeşim de 3 hamileliğinde çok memnundu.

Bakalım benim doktorum ne diyecek.

.
Allah razı olsun canım . Açıkçası bana da sen dedin ya ne bilim bir ısındım açıkçası tavsiye üzerine olunca insanda daha bir güven yaratiyor. Fiyat için 650 dedi sanırım anlaşmaları var. Zeki şahin de profmus ikisi de iyi dedi. Hatta okul arkadaşıymis zeki Dr ile Mehmet Dr. .
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. Maşallah benim tomurcuğumun arkadaşları çoğalıyor . Grupta ses çıkarmıyordum erkek baskısından .
Ben de şimdi 3. BioNTech aşımı oldum geldim canım.

Şifa olsun hepimize.

İnşallah bu gece rahat geçer.

.
Canocum sana ve bebişine şifa olsun. İnşallah bu akşam hiç yan etkisiz atlatırsın .
Yaaa bana yazmıştı tek tek hep o kagıdı bulamadım evde yanlışlıkla attım çöpee herhalde ya arıyolarmı pekii
Benim bir ayağım hep orda.

Gebelik takibi yapan hemşirem çok ilgili sağ olsun, bütün sürecime hakim.

Bugün kan verdiğimde tekrar tetanozu ve detaylı ultrasonu hatırlattı.

.
Benim gittiğim sağlık ocağı da çok ilgili hele hemsirem gerçekten tam bir piremses. Yani bazı sağlık ocakları arıyor bazıları aramiyormus. Ablama anlatıyorum wts üzerinden konuşuyoruz diye oh ne güzel ayağına kadar değil tele kadar hizmet diyor. Allah hepimizin işini rastgotursun bu süreçte
Maşallah cnm gözün aydın
Doktor ne güzel kontrol etmiş ve bilgilendirmiş..
Allah razı olsun canım daha çok şeyler söyledi de aklımda kalanlar bu şekilde. Doktorum iyi bir kadın sağolsun.
Evet evi geçtiğimiz yaz aldik. Ne yazık ki hamilelikten haberi yoktu garibimin öğrenmiş oldular
Anladım canım Allah ağız tadıyla oturtsun inşallah. Olmayanlara da nasip etsin. Valla arkadaşlarına da bilemedim neyse hem ev hemde bebek ziyaretine gelirler artık
K kdv -C-A-N-A-N- ya kilo konusunda doktorda bana uyarı da bulundu valla. 6. Aydan sonra kilo artışları daha çok gözleniyor dedi. 6. Aya kadar kiloya dikkat edelim sonrasında 2 2 alsan sıkıntı yaratmaz dedi. Valla bende çok yemiyorum ki. Kesin hareketsizlikten oluyor bende ki her aya bir kilo almışım

Son düzenleme:
Sabahları önce tuvalete gidip, aç karnına, üstünü değiştirirken çamaşırla tartıl canım.

Ben öyle yapıyorum.

.
ben de öyle yapıyorum
en doğru kilo o zaten.
sabah 74 çıktım ya. akşam yemekten sonra tekrar tartılayım kesin 75 76 çıkarım asfasfsfsfss

ben pc başından bi tek tuvalete kalkıyorum
yok mutlaka yürümem lâzım yoksa günde 1 kilodan hepinizi sollıycam yakında
havalar da şu sıralar pek soğuk değil
hareket bereket :)
kuzu baktığında ben de her aya 1 kg aldım hahaha
ama onu bile almak istemiyordum
ben kusmadım tiksinmedim
hiç kg kaybı yaşamadım üzerine paso aldım :)
doktorum her ay 1 kg normal dedi ama işte gönül bu ferman dinlememiyor.
hedefim max 12 kg alarak doğuma girmek :)

Sabahları önce tuvalete gidip, aç karnına, üstünü değiştirirken çamaşırla tartıl canım.

Ben öyle yapıyorum.

.
ben hiç kilo almadım diyebilirim kızlar bebek büyüyor ama bende kilo yok şükür zaten 49 kiloydum

Kızlar sağlık ocağından aradılar. 17+4 um tetanoz için aradılar daha erken değil mi bilemedim sizler ne yaptınız
Çok erken canım. 20. Haftadan önce vurunma bence. Benim hemşire öyle dedi.
ben hiç kilo almadım diyebilirim kızlar bebek büyüyor ama bende kilo yok şükür zaten 49 kiloydum
Vay maşallah demek ki hayal değil gerçekmis .

ay maşallah harika
ben hiç kilo alamayan birisiyim. ilk defa bu yıl 51 kiloyu görmüştüm o da bir gün sürdü yemekten herhalde ilk gebelik randevumda tartı gördüğüm gibi koştum. bi baktım 50.8 aa zayıflamışım dedim. doktor demesin mi o bir kilo fazla gösteriyor diye hocam şakamısınız dedim direk ikinci randevumda yine tartıya kostum bi baktım 50.5 aa 300 gram vermişim dedim. o bir kilo fazla unutma dedi en son randevumda da tartıldım 50.2 hocam bu bana inat yapıyor herhalde dedim gülmeye başladı yanı 49.2yim oraya göre bende hocam ben ne görüyorsam ona inanırım kusura bakmayın dedim ama 1 hafta önce arkadasta tartıldım 50,5. doğru mu dedim arkadasa. dogru tabi ona göre spor yapıyorum ddedi hangisi doğru anlamadım 1 ayda 1 kilo alır mıyım bilmiyorum ya doktor fazla tarttıgını sanıyor garibim gidince anlaşılır.

afkjfjfjslfjafslalsdkşlas
fazla tartmış olsa bile ilk gittiğin ile son gittiğin arasında ki 600 gram verdiğin gerçeğini değiştirmiyor ahdkadhadhkadh :) :) :)

Az önce yürüyüşe çıktım 10 dakika olmadan evime döndüm ay adım atmamla karnımın kasılmasıyla yürüyemedim git gide paslanıcaz sanırım
Bende yürüdüm geldim bahar havası gibi çok güzel hava yavaş yavaş bi sıkıntı olmadı bende benden çok köpek yoruluyor utanmasa kucağına al diyecek

Gözün Aydın canım çok sevindim kanama alanının az kalmasına

Ne güxelmiş yaa bide wp üzerii

Kızlar biz bugün işe giderken kaza yaptık ama çok korkmadım aklıma kötü bir şey getirmedim ama korkuttular herhangi bir çarpma falan olmadı ama doktora gitsem mi acaba
Geçmiş olsun kuzum için nasıl rahat edecekse onu yap bir yere falan vurmadıysan iyi hissediyorsan birşey yoktur bence Allah korusun

Bende yürüdüm geldim bahar havası gibi çok güzel hava yavaş yavaş bi sıkıntı olmadı bende benden çok köpek yoruluyor utanmasa kucağına al diyecek
ohhh misss
köpişini yerimmmm
Kızlar biz bugün işe giderken kaza yaptık ama çok korkmadım aklıma kötü bir şey getirmedim ama korkuttular herhangi bir çarpma falan olmadı ama doktora gitsem mi acaba
aaa çok geçmiş olsun canım
kötü bir kaza mıydı ufak çaplı bir şey miydi ki

çok gecmiş olsun darbe yemediysen bisi olmaz canım. için rahatlaması için git bi görün istersen

çok geçmiş olsun sarsıldı mı araç sarsılmadıysa korkma, ama emin olmak istersen bi git içimi rahatlat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…