- 28 Eylül 2021
- 1.411
- 3.503
- 53
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #28.361
Senin belirtilerde benimle aynı EsraBen de öyle kız annesiyim ve bir kere kustum oda baş ağrısından dibulantı hafif hafif oldu oda psikolojik olsun artık diye diye biseyden de tiksinmedim ben daha çok yemeye başladım bide çok uyuyorum.
Unisex şeyler al canım sende. Ben bir çöp almadım dahaÇok şükür şiddetli değil, geceleri falan karnım çok sertleşiyo, sende de varmı, üst kısım özellikle, diyorum şimdi midem yırtılıcak
Merakla bekliyoruumbakalım cuma günü bnmkini de görürler inşallah, sen hissettin mi bebişin hareketlerini bu haftalar hiç ?
inşallah görünür çok merak ediyorum artık cinsiyeri, bişeyler alıcm alamadım daha renk belli olmadığı içinde4 hafta mıı ben 10 gün maksimum dayanabiliyorum, hareket hissetsem kıpırdanıyo demekki iyi dicem ama hareket hissedemiyorumki
Allah razı olsun canımOy maşallah kuzucuğa, kocaman olmuş Özge.
Mehmet Uludoğan’ı birçok doktor tavsiye ediyo yaa.
Kardeşim de 3 hamileliğinde çok memnundu.
Bakalım benim doktorum ne diyecek.
.
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. Maşallah benim tomurcuğumun arkadaşları çoğalıyorSelammmmm
Allah'a şükür bebişte bende iyiyiz.
Kanama alanı az bir alan kalmış onun içinde 15 gün daha yatış. Progestan iğne 4gunde 1.
Veeeeee Orayaaaa Bir "Kız" daha ekleyelim
%60 dedi büyük ihtimalle dedi.
Alttan baksam belli olur dedi ama ben dedim 2 hafta sonra zaten net olur hiç strese gerek yok. Sağlıklı olsun da o yeter bana
Kalp atışıni duydum harikaSuyu da iyi.
Allah haber bekleyen herkese güzel haberi nasip etsin
Canocum sana ve bebişine şifa olsun. İnşallah bu akşam hiç yan etkisiz atlatırsınBen de şimdi 3. BioNTech aşımı oldum geldim canım.
Şifa olsun hepimize.
İnşallah bu gece rahat geçer.
.
Yaaa bana yazmıştı tek tek hep o kagıdı bulamadım evde yanlışlıkla attım çöpee herhalde yaarıyolarmı pekii
Benim gittiğim sağlık ocağı da çok ilgili hele hemsirem gerçekten tam bir piremses. Yani bazı sağlık ocakları arıyor bazıları aramiyormus. Ablama anlatıyorum wts üzerinden konuşuyoruz diye oh ne güzel ayağına kadar değil tele kadar hizmet diyor.Benim bir ayağım hep orda.
Gebelik takibi yapan hemşirem çok ilgili sağ olsun, bütün sürecime hakim.
Bugün kan verdiğimde tekrar tetanozu ve detaylı ultrasonu hatırlattı.
.
Allah razı olsun canım daha çok şeyler söyledi de aklımda kalanlar bu şekilde. Doktorum iyi bir kadın sağolsun.Maşallah cnm gözün aydın
Doktor ne güzel kontrol etmiş ve bilgilendirmiş..
Anladım canım Allah ağız tadıyla oturtsun inşallah. Olmayanlara da nasip etsin. Valla arkadaşlarına da bilemedim neyse hem ev hemde bebek ziyaretine gelirler artıkEvet evi geçtiğimiz yaz aldik. Ne yazık ki hamilelikten haberi yoktu garibiminöğrenmiş oldular
K kdvya çok haklısın ben bundan sonra mutlaka her akşam çıkıcam ayda 1 kilo almamız lâzım
ben şu an neredeyse günde 1 kilo alıyorum dün 54 küsürü gördüm54 bakıldığında çok değil ama bi önceki gün 53'tüm
Son düzenleme: