Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bende geçtim bir kaç defa. Ama mecbur kalmadıkça geçmiyorum. Zararı yokmuş bende öyle okudum

Valla benim uyuduğum gece kadinlar günü yapmışsınız . Bari kısır mısır emojisi atsaydiniz.
Ay bende 1 de uykum geldi yatağa geçtim biraz buraya baktım. Yok gitti sabah 4 5 oldu hala uyumamışım bi ara dalmış gitmişim

Selam kızlar nasılsıniz? Bugün eşim yine diyor ki,sen boşa haziran anneleri topigine yazıyorsun,mayıs annelerinde olman lazım
Diye diye erken doğurtcak beni ya
Ağlanacak halimize gülüyoruz işte
Benimde başı ya bende hazirana kalmam diyorum kendi kendime

Kızlar biz bugün işe giderken kaza yaptık ama çok korkmadım aklıma kötü bir şey getirmedim ama korkuttular herhangi bir çarpma falan olmadı ama doktora gitsem mi acaba
Canım öncelikle büyük geçmiş olsun. Aracta sarsıntı olmadıysa gitmene gerek yok ama için rahat etsin istiyorsan en azından kalp atışını sağlık ocağında dinleyebilirsin.

Hadi gözün aydın çok mutlu oldum kanama alanının azalmasına

Geçmiş olsun kuzum için nasıl rahat edecekse onu yap bir yere falan vurmadıysan iyi hissediyorsan birşey yoktur bence Allah korusun

ohhh misss
köpişini yerimmmm

aaa çok geçmiş olsun canım
kötü bir kaza mıydı ufak çaplı bir şey miydi ki

çok gecmiş olsun darbe yemediysen bisi olmaz canım. için rahatlaması için git bi görün istersen

çok geçmiş olsun sarsıldı mı araç sarsılmadıysa korkma, ama emin olmak istersen bi git içimi rahatlat

Canım öncelikle büyük geçmiş olsun. Aracta sarsıntı olmadıysa gitmene gerek yok ama için rahat etsin istiyorsan en azından kalp atışını sağlık ocağında dinleyebilirsin.

Ortak cevap vereyim kızlar. Şöyle oldu köprü üzerinde biz arabanın carpacagini anladık durduk karşıdaki araba geldi ve kaya kaya çarptı buzlanmadan dolayı yani göz göre göre oldu soldan çarptı hava yastığı falan da açılmadı çok bir sarsıntı olmadı kendimi korkutmak da istemiyorum daha 1 hafta olmadı oğlumu göreli. Bir şey yoktur inşallah deyip geçeceğim sanırım ayda 600-700 TL doktor parası vermekten yıldım
Hepinize çok teşekkür ederim Rabbim daha beterini yaşatmasın kimseye kaza bela vermesin inşallah

Bugün benimde öyle cnm ya.Ağrıdan ziyade iğne batması ve yanma oluyor.sağ sol değişiyor ağrı yerim ama 5 saattir devam ediyor çok şiddetli değil azalıyor tekrar geri geliyor.ayaktayken ağrı yok oturunca ve yatınca oluyor biraz daha takip edeceğim olmadı gideceğim acile..

Kızlar biz bugün işe giderken kaza yaptık ama çok korkmadım aklıma kötü bir şey getirmedim ama korkuttular herhangi bir çarpma falan olmadı ama doktora gitsem mi acaba
Geçmiş olsun. Sarsılma falan yaşamadıysan sorun olacağını sanmıyorum. İçine sinmiyorsa bi git doktora

Çok şükür cnm gözün aydın
tamamen bitişin gitsin inşallah
Bir Kız daha

aaaa kuzu 15 gün ya da 10 gün kontrol olarak sayılıyor çoğu yerde.
senin gittiğin yer de öyle değil mi

özele gitme kuzum devlette bir yere gir en uygun randevuda baktır istersen önemli bir şewy yokmuş. rabbim korusun

Çok geçmiş olsun Allah beterinden sakınsın.. için rahat etmiyorsa görün istersen. 1 muayne parası ödedikten sonra 10 gün ücretsiz gidiliyor diye biliyorum özeller de ama senin gittiğin yerde öyle bir şey yok mu?

Kuzum sen korkmadiysan sıkıntı yoktur . Özel Doktor da on gün kontrol hakkın var ister onu kullan istersen de sağlık ocağı en temizi. En azından hastane ortamına da girmemiş olursun.

Geçmiş olsun icin rahat etmeyecekse git tabi ama çarpma olmadığı icin çok korkma derim
Araba çarptı ama biz sarsilmadik pek fazla bakayım eğer gece içim rahat etmezse yarin giderim bi sağol canım
Geçmiş olsun. Sarsılma falan yaşamadıysan sorun olacağını sanmıyorum. İçine sinmiyorsa bi git doktora
Ben gayet rahattım da kayinpederim içime kurt düşürdü bir şey yoktur inşallah olmadı gece rahat edemezsem yarın giderim sağol canım
aaaa kuzu 15 gün ya da 10 gün kontrol olarak sayılıyor çoğu yerde.
senin gittiğin yer de öyle değil mi
Öyle canım da bir hafta önce gittiğim doktor Antep'te ben Urfadayim şu an o perinatologdu. Kendi doktoruma da 20 gün falan oldu onun kontrol süresi de 10 gün
özele gitme kuzum devlette bir yere gir en uygun randevuda baktır istersen önemli bir şewy yokmuş. rabbim korusun
Urfadayim kuzucum kadın doğum devlet hastanelerini tahmin edebilirsin en çok doğumun olduğu ildeyim
Evet canım burada da öyle ancak geçen gün gittiğim perinatolog doktor başka bir şehirde olduğu için gidemem kendi doktoruma da çok oldu gideli

Kuzum sen korkmadiysan sıkıntı yoktur . Özel Doktor da on gün kontrol hakkın var ister onu kullan istersen de sağlık ocağı en temizi. En azından hastane ortamına da girmemiş olursun.
Sağlık ocağına gidersem tetanozu saplayacaklar az daha bekleyeyim tetanoz için senin dediğin gibi 20 hafta falan olması lazım ben daha 17 yim

Anladım canım kendini gözlemle farklı bir ağrın sızın olursa gidersin olmadı. Gelmiş geçmiş olsun

Sağlık ocağına gidersem tetanozu saplayacaklar az daha bekleyeyim tetanoz için senin dediğin gibi 20 hafta falan olması lazım ben daha 17 yim
Birkaç hafta önce ehliyet değişimi için sağlık ocağına gittim. Hemşire gördü beni aaa gelmişken tetanoz yapalım dedi ki o zaman daha 13. Haftadaydım Hemen pc ye gitti bilgilerime bakıyor. Dedim 13 teyim daha.. ben neren seni daha ilerde sandım acaba diyor 20. Hafta demişti bana birde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…