Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ben Balıkesirde yaşıyorumm Prof dr Ertan Adalı’ya gidiyorum özel poliklinik

Kızlarr sağlık ocağı en son 8. Haftadayken aramıştı kayıtları yapmıştık.Tetanoz aşısı ile ilgili bişi demediler kaçıncı haftalarda yapılıyor tetanoz

Sonucunun temiz çıkmasına çok sevindim cnm gözün aydın

Yaaa kız mı
Seda hoca erkek mi demişti
Canım evet çok şükür evet Seda hoca erkek demişti
Kızlar isimleri kesinleştirdiniz miiii
Benim Deniz olcak
Aayyyy allahımm doğuma yakın kıyamet var burdaaa
Ben dicemm gidiyorum suyum geldii haydi baayy
Hajsjshshs koptum suyum geldi bay
Ben geçiyorum o kadar azmış ki radyasyon onda hiç bir zararı yokmuş
Aslında bence de yoktur da triplere girdim geçmedim ahjshshs
Eşim görevliye durumu söylüyordu yandan geçiyordum avm de kimse de sorun çıkarmadı hiç..
Ben de gözgöze gelmeden geçiyorum eşim diyor Hamile

Ben de anlık indirimi görünce gaza geldim. Fava atmış bekliyordum, tek kalmıştı.

İnşallah My-little-bird gibi bana da mama önlüğü göndermezler.

.
Canım yok o bi kere olur o da bana denk geldi
Canım çok geçmiş olsun? Nasıl şimdi?
kızlar ya çok az bulantı veya kusma ile kız bebeği olan var mı? bakayım teoriler çürüyor mu
Canım benim midem bi gün iyi bi gün kötü dalgalı gidiyor yüzüm de çok bozuldu. Tüm batıl inançlar tuttu bende
Canım günlerdir yoktum, arkadaşlarlaydık hiç fırsatım olmadı. Çıktı mı sonucun ? İnşallah hayırlı mutlu haberlerdir
Canım Çok şükür çıktı çooook mutluyum kızım olcak
Kızlar merhaba doğum günü ayım olduğu için Yves Rocher de 2 al 1 öde var onerdiginiz bir ürün var mı
Canım ben ordan rimel kullanıyorum bir de rujunu çok seviyorum kalıcı değil ama rengi çok güzel ekleyim bir bak Yoğun Hacim Veren Uzatıcı Maskara - Yves Rocher
Ultra Yoğun Renkli Kalıcı Ruj - 106.Mor bunun 106 ve 107 numarası çok hoşuma gidiyor bir dene bence
Kızlar biz bugün işe giderken kaza yaptık ama çok korkmadım aklıma kötü bir şey getirmedim ama korkuttular herhangi bir çarpma falan olmadı ama doktora gitsem mi acaba
Ayyy balkız geçmiş olsun Çarpma olsa bile bir şey olmazdı muhtemelen hiç korkma iyisin di mi

Suyum geldi demesemde direkk baayyy dersemmm anlayınn

Kızlar gece sol tarafımda ani bir sertlik ve yığılma hissettim. 10 gündür zaten hareketlerini hissetmiyordum biliyorsunuz.Bugün doktora yazdım neden daha önce söylemedin acil muayene ol diyerek kızdı.Yeni çıktım hastaneden çok şükür bebeğim de ben de iyiymişiz. Akşama kadar ağlamaktan gözlerim şişti çok zormuş. Allah darda kalanlara yardım etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…