- 2 Ağustos 2013
- 38.548
- 130.327
- 798
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #28.961
Ay ne güzelmiş. Benim hastanede görüntü vermiyoruz detaylıda haberiniz olsun diyorYoykonun da linkini alırız skip hoop mu ne aslında gerçeği kesin ondan çalmışlardir
Ultramed adı sadece bu cihazlar varmis ablam pembe maviye gitmişti ordan yonlendirmislerdi bana bunları verdiler dedi attı 12 syf.
Aynen canım bende öyle düşündüm Kundak yapmayı düşünüyorum kalitesi güzelse alcam iki tane oyun halısı sence nasıl tanı kalitesine bakcam ama emin olamadım
Aynen canım bende öyle düşündüm Kundak yapmayı düşünüyorum kalitesi güzelse alcam iki tane oyun halısı sence nasıl tanı kalitesine bakcam ama emin olamadım
Yataş twiny baya öneriliyorKızlar yatağı beşikten ayrı alacak olan var mı seçtiniz mi? Yataşta sepette %20 indirim var
Canım çok teşekkür ederim benim için n bakıp paylaştin zahmet oldu sana benim rakamlar dan var aslında güzel fikir a ben onu demedim işaretledim oyun halısı oyla yürüteç ikisini dedimoyun halısı çok güzel, bunu özge özder de almıştı kızı luna'ya etrafını da beyaz çitlerle çevirmiştirakamlı olanlardan videosunu bulunca paylaşayım
Gecmis olsun canım öksürük ilacjmiz tereyağ pekmez karışımıGünaydın kızlar..
Benim randevum cumartesi ilk saate aldım 9'da
Yarin artık cinsiyetin kesinleşmesini umuyorum, kendi doktorum erkek demişti başka doktor kız demişti. Şimdi bir daha kendi doktoruma gidecem bakalım ne diyecek
Gitmişken kızımı da doktora götürecem, öksürüğü çok şiddetlendi. O da kardeşini görmek için sabırsızlanıyor
Bayıldım Özge abla hatta SS yaptım bende küçük tomurcuga yapicamteyzem tilkili şapka örmüş minik tırtıla ama gözlerinde düğme olduğu için ve benim de düğme fobim olduğu için saatlerdir ponpon arıyolar annemle
ama sonuç başarılı
ilk foto internette gördükleri düğmeli şapka, ikincisi benim tırtılın ponponlusu
Benim baktığım soldaydiB basiliferdrollercoaster , kesenin sağında değil mi bebek?
Ben mi yanlış fotoya baktım.
@Asia07 , ben sağ alttakine benzettim seninkini.
Onun için kız diyorum.
.
Oooooo kadına büyük sürpriz. Senin yerinde olsam tekme attığın an elini alıp karnıma koyardım 6. Aya kadar söylemezdim heanneme diyorum bazen ben hamile kalırsam 5. aydan sonra söyleyeceğim dedim annem de doğurunca de istersen erken olur dedibilmiyor ki anneanne oldu
Hadi darısı başıma diğeri de oğlan olsunKızlar şok bişi öğrendim az önce.
Pilates grubunda biri 25. Haftasında detaylı ultrasonda öğrenmiş ki meğer ikizmişarkasında kalmış öteki bebek kardeşinin arkasına saklanmış görmemişler önceki ultrasonlarda
Ahhhh duygu bebişin sinyalleri yakmaya başlamış maşallahya bir şey dicem.
bu karnımda ki zonklamayı her gün hissetmeye başladım ben çocuk mu bu acaba yoksa başka bir şey mi
böyle nasıl tarif etsem size bir şeyi batırıp çeker gibi :)
Şimdilik bunlar varYaaa çok hoşlar bende tek renk olsun diyordum da bayıldım bunlara link atsana
Gecmis olsun canım öksürük ilacjmiz tereyağ pekmez karışımı. Hadi bebistenden de güzel haberler getir bize .
Bayıldım Özge abla hatta SS yaptım bende küçük tomurcuga yapicam
Benim baktığım soldaydine ara saga geçti ya . Hınzır bunlar ya .
Oooooo kadına büyük sürpriz. Senin yerinde olsam tekme attığın an elini alıp karnıma koyardım 6. Aya kadar söylemezdim he
Hadi darısı başıma diğeri de oğlan olsun. Allah bir seferde kurtarsın . Ama nifty de çıkardı herhalde ikiz olsa
Ahhhh duygu bebişin sinyalleri yakmaya başlamış maşallah
O benzetme olayını da bizde tam tersi derler kim çok severse ona benzer derler. Mesela annem hiç istememiş evlenmeyi babamla İstanbul a gelmek istememiş biz3 kardeş babama benzeriz.
Teşekkür ederim
Ayy bayıldım bunlaraa attım favorilere
Yaptım kuzum yaptım hiç fayda etmedi.Gecmis olsun canım öksürük ilacjmiz tereyağ pekmez karışımı. Hadi bebistenden de güzel haberler getir bize .
Bayıldım Özge abla hatta SS yaptım bende küçük tomurcuga yapicam
Benim baktığım soldaydine ara saga geçti ya . Hınzır bunlar ya .
Oooooo kadına büyük sürpriz. Senin yerinde olsam tekme attığın an elini alıp karnıma koyardım 6. Aya kadar söylemezdim he
Hadi darısı başıma diğeri de oğlan olsun. Allah bir seferde kurtarsın . Ama nifty de çıkardı herhalde ikiz olsa
Ahhhh duygu bebişin sinyalleri yakmaya başlamış maşallah
O benzetme olayını da bizde tam tersi derler kim çok severse ona benzer derler. Mesela annem hiç istememiş evlenmeyi babamla İstanbul a gelmek istememiş biz3 kardeş babama benzeriz.
Bende video kaset sandım vallabenim gibi gebelik kasetini saklayan var mı aceba
Bende ilk defa duydum ve doktoruma sordum hemen bakım ne dicek bana yapılmadı sanırımBenimde baktı baktı ultrasonda hep oluştu vs diyordu da şimdi internetten araştırdım sanırım canan in dr o değere bakmıştı kanda bu 3-4 lu değil ama ordada çıkabiliyor anladığım kadarıyla ama sadece buna da bakılabiliyor beyaz kadın olduğumuz için risk varmış doğumdan sonraki ilk 48 saatte ameliyat olabiliyormuş erken tanıyla ilerleyen zamanlarda anlaşılmıyor Muş ama detaylıda anladığım kadarıyla belli oluyor adı da spina birifa mis omurların birleşmemesi olayı
Yaaa maşallah ne güzel belliKızlar benim Dr değişti ya eskisinde cihazda varmiydi bilmiyorum ama bu Dr renkli verdi bebisin resmini ama bizim kız yüzünü kapattı cildircammmbide ayaklarıyla iteledi beni
Bende video kaset sandım vallasaklıyorum duzenli şekilde ultrason görüntülerini de albüm yapıyorum
Bende ilk defa duydum ve doktoruma sordum hemen bakım ne dicek bana yapılmadı sanırım
Yaaa maşallah ne güzel bellibende burun resmi istedim normalde renkli açmıyorum dedi bu agirliktayken titreşim gidiyor bebeğe dedi. Ama saniyelik gösterdi bende videoda yakaladım ama belli olmuyor fazla
Geçmiş olsun canoo yazmışsındır ama çok mesaj vardı okuyamadım aşının etkisimiÇok teşekkür ederim canım, evet çok şükür.
Sirkeli su yaptık şimdi, başımda bez ateşi düşürmeye çalışıyoruz.
Son çare 3.parol.
Ayy çok tatlı ya burna bakBende video kaset sandım vallasaklıyorum duzenli şekilde ultrason görüntülerini de albüm yapıyorum
Bende ilk defa duydum ve doktoruma sordum hemen bakım ne dicek bana yapılmadı sanırım
Yaaa maşallah ne güzel bellibende burun resmi istedim normalde renkli açmıyorum dedi bu agirliktayken titreşim gidiyor bebeğe dedi. Ama saniyelik gösterdi bende videoda yakaladım ama belli olmuyor fazla
Geçmiş olsun canoo yazmışsındır ama çok mesaj vardı okuyamadım aşının etkisimi
Ayy çok tatlı ya burna bak
Vallahi zararlı olduğunu bilmiyordum bende ama uzun uzun bakmadı öyle herhalde o kadardan birşey olmuyordur ki açtı öyle.
Aynıyız19+0 oldum gece 12 itibariyle
şuna baksanaa neredeyse yarısı bitti
%47'si bitti diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?