Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
şu temsili bizzz

sesini kısın ama çok sesi çıkıyo

Hahhaaah olursa da bu kadar oluyor işte
Ben daha çok oğluma masaj yapıyordum. İşten gelince yatıyordum yere o da sırtımda oynuyor oturuyor falan iyi geliyordu. Maksimum hareket enerjim ona yetiyordu

Sinirlerim nasıl geriliyor anlatamam
pekiii buna kaç puannn?

bu doğru mu şimdi yaaa
Ya allammmmm yarısı bitti gitti şimdi he mi

Heytuvba izliyor musunuz hikayelerini bebek kokuyo buram buram

Canancım çok geçmiş olsun ateş düşürme ile ilgili çokta bir bilgim yok keşke bir fikir verebilsem. Dinlenmeye çalış

Çok teşekkür ederim canım.
9.30’da yattım, sirkeli suda bezi sıkıp koyuyoruz.

Kaç kere uyandım bilmiyorum.

İnşallah sabaha geçecek.

.

Hamilelik bende acayip sinir yaptı duygusallık yapmadı. Seni nasıl etkiledi? Acaba bu lohusada nasıl olacağımızla ilgili mir fikir verir mi
Bende de çok sinir yaptı, haklıyım amaaaa duygusallıkta eskiye nazaran bir tık arttı sanırım İstemediğim bir şey söylenirse ne yaparım bilmiyorum

Bunları bilmiyordum.

.

Yaaaa
Nasıl tatlılar.

.

Canom ya . Babamda 4. Dozu vurunmus o da pazartesi oldu aşıyı şimdi ekle agrim var diyor. Anlamadım ki aşının mi etkisi ne

Evet evet kuzum, ondandır.

Eklem ağrısı oldukça parol içsin. 3-4 saat iyi geçiriyorsun en azından.

Ben çok fazla almak istemedim. 2 tane aldım.

Birazdan 1 tane daha alır uyurum.

.

Çok şükür kuzum, o iyi olsun da gerisi hiç önemli değil.

.

ne durumdasın peki kuzum, ben bugün teyzemle konuştum o ve kuzenim de 3. aşıdan sonra halsizleşmişler hasta gibi, teyzeminki geçmiş kuzeniminki de geçmek üzere

sen de hızla atlatırsın kuzum inşallah meyve de ye vitamin olsun

Çok teşekkür ederim canım.
9.30’da yattım, sirkeli suda bezi sıkıp koyuyoruz.

Kaç kere uyandım bilmiyorum.

İnşallah sabaha geçecek.

.
Canim çok geçmiş olsun yeni gördüm ⚘

Sirkeli su ateşi çabucak düşürür ama sonra geri çıkarır kolayca, kalıcı bir etkisi yok. Şunun için söylüyorum bir inip bir cikarsa niye diye dusunme

Sabaha bir şeyin kalmaz inşallah. Kızımı uyuturken hep diyorum, en güzel uykuyu sen uyu, en güzel sabaha sen uyan diye. Sen de dahil ol duamıza, sabaha bir şeyin kalmasin❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…