Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ben dolap aldım ya 700 e almıştım şimdi 900 olmuş 1 haftada

Muzda tüketiyorum onu kestim bende bakalım düzelir inşallah sıkıntılı durum

Hamile pijaması alacaksan onlar sanırım şu an ki bedenin oluyormuş. Ama normal bi pijama alacaksan büyük beden almak gerek
Markaya göre değişiyor. Penti maşallah bol keseden yapmış Hamile koleksiyonunu. Onda tam beden alınmalı. Ama başka bi marka aldım trendyoldan adını unuttum orda bir büyük alınsa daha iyi olur. Dagi’de Hamile bölümü tam beden alınmalı o da penti gibi bol kalıp kullanmış
Ben dolap aldım ya 700 e almıştım şimdi 900 olmuş 1 haftada
Ay iyi ki almışsın kız 200₺ Şaka gibi iyice sinirlerim geriliyor artık bu duruma ya nereye kadar bu böyle gidecek hadi eşyayı malı geçtim elektrik doğalgaz insanlar nasıl ödeyecek şoktayım zamlara

Valla ya inan ki ağzım açık bakıyorum her şeye. Asgari ücretle çalışıp çocuğu olanlar falan napsın yani

Hamilelik bende acayip sinir yaptı duygusallık yapmadı. Seni nasıl etkiledi? Acaba bu lohusada nasıl olacağımızla ilgili mir fikir verir mi
Ben de duygusalım çok eşim a dese ağlayıp üzülüyorum sinirim normal öyle sinirli değilim açılcası şuanlık

Hamilelik bende acayip sinir yaptı duygusallık yapmadı. Seni nasıl etkiledi? Acaba bu lohusada nasıl olacağımızla ilgili mir fikir verir mi
Bende senin gibiyim zerre duygusallık yok. Yengeç burcu ben bi film dizi sahnesinin en ufak şeyinde bile ağlarken şimdi ağlayacağım sahnelerde zerre gözüm dolmuyor Sinirli yapım biraz vardı önceden şimdi bi tık daha arttı

+1 le ben de varım duygusallık 0 şu an

tamamen bilmediğimden soruyorum
niye korse giyicez
buradan da sormuş olayım;

kızlar bu lohusa pijamasını şu anki bedene göre mi alıyorsunuz ? ben ne kadar kilo alacağımı hiç kestiremiyorum bedenini nasıl almak daha doğru olur?
Ozgis abla gebelikte rahim oldukça büyüyecek bu sebeple rahim doğumdan sonra düzgün bir toparlanma süreci yaşasın diye genellikle korse kullanılır. Onun dışında lohusa geceliği son aylarda almak daha yerinde 7. 8. Ayda çok güzel fikir verir bedenlerimiz.
Göbeğin toparlanması için. Özellikle sezeryanda sanırım
Kız sezeryan da ilk sende duydum hayrola dikişleri yeniden patlatma niyetin mi var. Normal doğumlarda rahatça kullanılabilir ama sezeryan da sıkıntı yaratır. Allah korusun düşününce içim bir hoş oldu sezeryan için aradan zaman geçmeli bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…