Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
inşallah halimiz kalır da evde sporla mekikle de takviye yaparızz
ayy canım bunlar hep hayaller hayatlar oluyor bebeğe tek bakmayacaksan biraz daha mümkün ama yardımcı olan yoksa bulduğun tüm enerjiyi bebeğe boş zamanı da uykuya ayırmak istiyor insan.
Aa yok ben ilk doğumdan sonra da taktım. Şimdiki doktorum hele doğum çantanda istiycem korse dedi. Açıklaması da çok mantıklıydı zaten hareket etmek için hep dikişlerimizi tutmaya çalışırız acımasın diye dedi. Bunu senin yerine korse yapacak dedi ki düşününce evet ben hareket ederken oturup kalkarken gülerken bile hep dikişlerime bastırıyordum ki acımasın diye. Ben takacak gibiyim. Bakalım doğuma yakın sorucam nasıl bir korse alayım diye.

Yok kuzu burdan takip ettiğim kızlar var doktorları ertesi gün taktırmış çoğunun. Sıkıntı olmuyor ayarlanıyor

Bizede haber ver olurmuu hangi korseyi önerirse

Ayy ben şok kız 2 tanesini 470 e aldım ki sana göre pahalı aldım diye üzülmüştük o zaman çok üzülüyorum bu artışları gördükçe Allah hepimizin yardımcısı olsun valla. İyi de kazansak eskiye göre çok düştü alım gücümüz

şu temsili bizzz

sesini kısın ama çok sesi çıkıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…