Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

Yapayım canım.
Amin inşallah.

Çok teşekkür ederim.

.

Canım tedavi için prolaktin kaç olmalı bilmiyorum ama ben normal yolla hamile kaldım.

Senelerce prolaktin tedavisi gördüm, 105-110’a çıkmıştı değer.

Bu hamilelikten önce 40 civarıydı değerim, sıkıntı görmedi doktorlar.

Şu an kaç oldu bilmiyorum, göğüsler aldı başını gidiyo.

.

üüü duygusallık sıfır diyodum şu an ağlıycam

Benim için hiç sıkıntı değil yazın ben sütyen+zıbın hiç çıkarmam nerdeyse korse de üstten falan taksam diye düşündüm olur mu bilemiyorum tabi de
Canım korseden bahsetmişsiniz.Ben de alacaktım doktora danışınca kesinlikle tavsiye etmiyorum zaten acıdan takamazsın dedi.Sezeryan doğum yapmıştım normal doğumda nasıl olur bilmiyorum.Endişe etmeyin zaten bebeği emzirdikçe göbek daha çabuk toparlıyor. İnşallah emzirmeyi nasip eder hepimize Rabbim.

Ciddi sıkıntılı bir durumsa lavman düşünebilirsin canım.

Yoksa en güzel çaresi bol su.

.

2 3 gündür bende de var yaa ilaçlar mı yaptı anlamadım

Nerde okudum bilmiyorum, hamileliğin ortalarındaki kabızlıktan korkmayın diyordu.

Vücudun, bebeğin tutunması için yeterli progesteron ürettiğinin göstergesi diyordu.

Ne kadar doğrudur bilmem ama ben bu iMom’a başladım başlayalı ne yaparsam yapayım kabızlık hep var.

.

buradan da sormuş olayım;

kızlar bu lohusa pijamasını şu anki bedene göre mi alıyorsunuz ? ben ne kadar kilo alacağımı hiç kestiremiyorum bedenini nasıl almak daha doğru olur?

Ben 1 tane şu anki bedene göre aldım.

Ama pijama değil, gecelik olduğu için olur diye düşünüyorum.

Asıl pijamayı sonra alıcam.

Arkadaşım +25 kilo ile gitti doğuma.

Son aylar hiç belli olmuyo canım.

.

Maalesef.

Bu senenin 3. mü 4. mü ne zammıymış.

.

+25 benim için sürpriz olmaz bu saatte aklında yemek olan bi insanın kaçınılmaz sonu

Kızlarr ya doktorum izin verirse Hamile pilatesine başlayayım diyorum.Pilatese yada spora vs giden var mı? Giden varsa nasıl durumlar çok yoruluyor musunuz?
Ben gidiyorum canım son iki haftadır katılamadım ama. Yok yormuyor Hamile pilatesi. İlk bi hamlarsın o kadar

2 3 gündür bende de var yaa ilaçlar mı yaptı anlamadım
İlaçlar da yapıyor, yediklerimiz de artı bebek ve rahim büyüdükçe bağırsak hareketleri azalıyor onun da etkisi var. Bende de var doktor magnezyum içince düzelecek dedi ama ilacı alalı 1 ay oldu midem bulandığı için 1 kez bile içmedim.Şase şeklinde vermiş bir de 90 tl para verdim (

Korseler için de bende şöyle biliyorum mesela normal doğumda owli tarzı cirtcirli çok memnun sezeryanda full kumaş dizden göğüs altına memnun ama her ikisinde de ilk başta takip ara ara çıkarmak gerek kaslar kendi çalışmalı yoksa ayriklik oluyor göbekte kas arası onun da adı var ama unuttum

Ben hamile kilodu aldım Penti’den, M beden. Anca 2 ay giyerim.

Sonra tekrar L almak lazım.

Hamile sıfır kollu atlet aldım L beden, o da anca 2-3 ay olur sanki. Çok saran bir şey.

Ama sabahlık ve gecelik yine ordan, onlar S mesela.

.

İlk doğumda korseyi 40 gün sonra öneriyorlar.

İlk 40 gün toparlayıcı tayt falan giyin korse yerine diyorlar.

Mesane, rahim hemen toparlanmadığından idrar kaçırma olabiliyormuş.

.

Ben otuz yaşına geldim nerdeyse külotta L almam gerektiğini bu sene fark ettim haksjshsj bence normalde ne giyiyorsan külotta bir üstünü almak lazım. Resmen rahat ettim L alınca
Şaşırdım ama atlete L olmasına rağmen öyle mi aldığım tişörtleri bi görsen s beden ama öyle bi bol ki aşırı büyük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…