Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Cano sen hiç kilo almıyacakmısın ya
s beden almak nedir ama öyle bir beden mi olur ben hayatımda görmedim kendimi o bedende

Benimde hiçbir şey canım istemiyor. Yiyemiyorum artık yemem lazım biliyorum ama olmuyor yaaa

meyve yiyebiliyo musun, ben canım bi şey istemediği haftalarda bakıyodum hangi meyveyi rahat yerim onu yiyodum test ediyodum kendimi
bi de yoğurt, salatalık ferah ferah çok iyi geliyordu, bir şey yiyemiyosam peynir ve yoğurt yiyordum gün içinde

Cano sen hiç kilo almıyacakmısın ya
s beden almak nedir ama öyle bir beden mi olur ben hayatımda görmedim kendimi o bedende

Kız askılı gecelik, görsen L dersin.

Sabahlık zaten kocaman.

Şu an içine düştüm ikisinin de.

Diyorum ya, hamile reyonunda bedenler bi anormal.

Sıfır kollu tişört L anca oldu, daha bu karın büyüyecek inşallah.

2 ay sonra olmaz bence.

.

İyi bari böyle okudukça s beden falan kendimi kötü hissediyorum
Tamam normalde olun s ne güzel ama hamilelikte L Xl XXL terimleri daha bi hoş geliyor kulağa

Meyve yiyebiliyorum Allahtan yeşil elma kivi portakal olunca deme keyfime kedi girince eve tedirgin oldum dokunamıyorum meyvelere

Ayy bende ikisini l beden aldım bugün annem ve satıcı kıza kaç defa sordum ,bu kadar büyücek mi diye sayısını ben bilmiyorum

Kızlar hadi yatın yarın mesai var Bim mesaisi . Allah hepimize kolaylık versin kolayca kapisalim bu arada baktım kapamadim aklımda haftaya şoka daha uyguna ve kaliteli olanı gelecekmiş demek var .

çok geç bi tane ekler bi tane mandalina gömdüm
Afiyet olsun yarasın minnoşa

Ben de kahvaltı yaptım, benimki mümkün degil atistirmakla geçmiyor. Inanin öyle çok yürüyorum ki kilo çok almayayım diye. He yiyorum, hem yürüyorum hem de kilo aliyorum

Yarım ekmek yidim ağam

Ahahahahaha güzel taktikkk işe yarıyor

bu akşam ben de çıktım yürüyüşe
yarın doktor soracak kaç kilo oldun diye korkuyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…