Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Demekki bulantılarda enfeksiyon yüzünden oluyo kuzu olsun çaresi var geçer inşallah yakın zamanda

Valla gündüz benim kız zaten kımıldamıyor gece de uyumayıp onu mu sayıyım yani
Benim doktorum ilkinde de hiç hareketlerini say dememişti.Bunda da aynı.Tansiyon da ölçmüyor kilo da.
Dedim neden hiç tansiyon ölçmüyorsunuz?Benim uzmanlık alanıma giriyor bileklerin incecik sende tansiyon vs yok dedi

Kuzu bol yoğurt ye hem miğdene iyi gelir hem enfeksiyonun azalmasına yardımcı olur demekki vücudun hassas
Evet bolca yoğurt ve ayranda tüketmeliyim
Canım günaydınn bol bol su iç
Bulantılar yüzünden içemiyordum
Günde yarım litre anca içiyordum
Ama normaldede gebelikte 3 ltye yakın su içmen gerekiyorsa enfeksiyon varsa bunun 4- 4,5 litreye çıkması gerekiyormuş

O kadar içemesemde 2-2.5 ltre içmem gerekiyor

Evettt 2bucuk bile yeter yaa kuzu okadar günde nasıl içicen o suyu o çok zorr iç işte atsın ondan enfekdiyon oluyo

Günaydın güzel annişler gündüzleri ablası evde tepiniyor geceleri karnımda küçük sıpa tepinmekten uyutmuyor enerjim diplerde ramazan gelmeden bebiş kiyafetlerine giriştim yıka ütüle yerleştir işte bitmiyor evde sizler nasılsınız ne yapıyorsunuz

Hahahahha sıpalarr fena kızzzzz
Iyi yaptınn baya ettin hazırlığı
Bende aynı birşey ettiğim yok kuzuu daha bende yikayip edemedim sifonyer bakıyoruzda allahın izniyle hele bi alabilsek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…