Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Amin İnş geçer
O kadar iğne yedim yinede gram azalmamış enfeksiyon ona canım sıkıldı

Bazı ilacın o enfeksiyona faydası olmuyor canım bende kullandım bir sürü ilaç geçmedi hiç 500lerdeydi lökositim. Sonra hoca başka ilaç verdi ozaman düzeldi seninde mutlaka başka ilaç verecektir umarım fayda eder geçmiş olsun canım

Kızlar merhaba, Eylül anneleri topiginden geliyorum bir bebisim var 11 haftalık henüz ikili taramaya girmedim fakat bebeğime hazırlık yapmak için sabırsızlanıyorum kese şekline göre cinsiyet tahmini yapabilir misiniz, öncelikle Rabbim hepimizin bebeklerini sağlıkla kucagimiza almayi nasıp etsin tahminlerini bekliyorum

Eklentiler

• IMG_20220307_161902.webp
    34 KB · Görüntüleme: 32
Ay valla erken değil bence yaaa bende annemle yıkadım hazırladım her şeyi dolaba konulacak işte. Şimdi bile çok zor yaptım resmen ağırlaşmışım

Ramziye göre büyük ama daha küçük ultrason fotosu varsa öyle yorumlanabilir. Keseye göre de geç sanırım

Yok sweetim ya ama toparlandim boya temizlik isleri var daha sonrada nakliye Biraz yoğun geciyor günlerim Senin nasil gidiyor bakalim bebişş hareketli mi
Rabbim yardımcın olsun zor ev taşımak yerleştirmek falan. Valla günü gününü tutmuyor bi aşırı hareketli bi durgun tam ikizler

Bugün hava cooooohhhh güssseeelllll amaa balkona çikem dedik koştur koştur içeri girdim buzz

Güneşe aldanma canım :) bende Netflix de bir dizi buldum onu açtım şimdi kabak çekirdeği çitleyip izliyorum kabak çekirdeği yiyin bol bol kilo bebişe kilo aldırıyor diyoolar

Güneşe aldanma canım :) bende Netflix de bir dizi buldum onu açtım şimdi kabak çekirdeği çitleyip izliyorum kabak çekirdeği yiyin bol bol kilo bebişe kilo aldırıyor diyoolar
Evettt kuzumm kabak çekirdeği eksik olmaz bendee akşamları yiyorum çay yanına ceviz fındık falann
Pera palasta mı ne dizi varmış onumu izliyorsun

Rabbim yardımcın olsun zor ev taşımak yerleştirmek falan. Valla günü gününü tutmuyor bi aşırı hareketli bi durgun tam ikizler
Benim kizda öyle tam olarak bi durgun bi hareketli Sorma valla anne karninda basliyo demekki
Sağol canim Allah razi olsun yinede agir is yapmiyorum her şey yavaş yavaş oluyor gidiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…