Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Çokk teşekkür ederiz

Ay çok merak ettim mutlaka at teşekkür ederiz
Bayrama anca alırızz istanbula ozaman gidicez anca eşim herşeyini alcakmış zıbına kalcak müslin falan kiz içinde çok güzel şeylerr varr dı orda 2 sene önce gitmiştik birine hediye için beşiktaşın kendi mağazına gidicez gene bakalım neler var

Şu an var mıdır ki acaba internet sitesine baktın mı

Reactions: Jou
Yaaaa çok üzüldüm ilaçları içemediğin için düşmüştür tabi. Düzelir inşallah hemen canım ya

Kuzumm ya geç farkettim bunu cok geçmiş olsunn keşke zorlada içebilseydinn inşaallahh iğne şifa olurrr

Benimki de hiç demedi say diye. Tansiyon ve kilo hiç ölçmedi aynı seninki gibi

Oo adam tecrübe bak bilekten anlıyor

Ay valla çocuklu hamile annelere rabbim kolaylık versin biz bile zorlanıyoruz da sizlerin işi zor valla

Hahahahha sıpalarr fena kızzzzz
Iyi yaptınn baya ettin hazırlığı
Bende aynı birşey ettiğim yok kuzuu daha bende yikayip edemedim sifonyer bakıyoruzda allahın izniyle hele bi alabilsek
eşim kızıyor daha erken diye 30lu haftalarda başlarsın canım bana bakmayın bende bi tez canlılık var herşey hazır olsun istiyorum ramazanda zaten zaman su gibi akıp gider mayıs ortası sonu gibi bebişler gelmeye başlar artık

Bende oyle istiyorummm amaaa bizimki daha var var daha varrr aynı durumdayızzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…