Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kız çok saçma bu ya oturup hareketmi sayıcaz paronayak olur insan sürekli yatmıyoruz sonuçta

Bende dün evde temizlik yaptım gün boyu çok az hareket etti çünkü ayaktaydım hep normal bence
Eee diyorumm tabii normalll sen hareket edince bebitooş sallanıyor herhalde vuramıyo hize

Çok geçmiş olsun o da özel ilgi bakım ister şimdi.

Bende 6. Haftamda olmuştum kanama nedeniyle 28. Haftada bir daha dedi . Ama 27+ lar 28. Hafta sayılıyormuş vallahi kafam karıştı
Canim bendede 26 yazıyorr 25+4 haftalığım ama 26dan gün alıyorum gibi öyle düşün ama benim 5 günden önde gidiyor yanii aslında

Canim bendede 26 yazıyorr 25+4 haftalığım ama 26dan gün alıyorum gibi öyle düşün ama benim 5 günden önde gidiyor yanii aslında
Evet 27 + lar 28. Hafta sayılıyormuşumarım yaparlar igneyi çünkü çok zor randevu bulabildim

Reactions: Jou
Kız çok saçma bu ya oturup hareketmi sayıcaz paronayak olur insan sürekli yatmıyoruz sonuçta

Bende dün evde temizlik yaptım gün boyu çok az hareket etti çünkü ayaktaydım hep normal bence
Valla gündüz benim kız zaten kımıldamıyor gece de uyumayıp onu mu sayıyım yani

Hahahahaahah offff hala kocama da denk getiremedimm yaa bu gidişlee eşimin eline düşünce o zaman hissedicek o duyguyu
Ona denk getirdim ben yatınca olduğu için genellikle bir de geçen hafta deprem oluyor gibiydi eşim bile şok oldu napıyor orda dedi

Reactions: Jou
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…