Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
cok geçmiş olsun cnm

Evi temizlemek istiyorum 2 saat oldu ama hala tv karşısındayım sizin enerjiler nasıl
Kalktım nevresimleri değiştirdim bebeğin kahvaltısını yaptırdım çamaşır yıkadım.Mutfağı toparladım çamaşırları astım.Ev süpürdüm.Kızımın dolabını düzelttim kızımla oynuyorum bir yandan.Bir yandna kahvemi içiyorum Birazdan onu uyutur yemeğe koyulurum.
Enerji yok ama olmak zorunda gibi bir durum söz konusu oluyor

Kuru yemiş kilo yapar yediğin halde nasıl kilo almıyorsun kız
Hahahahaha Sussss kızzz nazarr etcen beniii asıll bebek alıyormuş ya o kuruyemiş dediğim hep ceviz fındık kabakçekirdeği yiyorumm hergünde yediğim yok ara ara yiyorumm hele bide iyi bi pastane var burda güvendiğimiz eşim tuzlukurabiye alıyo çayın yanına bitek onu yediğim bile oluyorr yaaa hele hele patlamış mısır en sıkıntı olan gece birşey yemekk gece acıksamda yulaflı yoğuet yiyorum iştahımı kapatıyo

Evettt kuzumm kabak çekirdeği eksik olmaz bendee akşamları yiyorum çay yanına ceviz fındık falann
Pera palasta mı ne dizi varmış onumu izliyorsun

Yok canım ona daha başlamadım. İnventing anna diye mini bir diziye başladım. Kabak çekirdeğini ben yeni öğrendim ama

Reactions: Jou

Böyle şeyler okuyunca çok tuhaf hissediyorum yaaa. Mesela şimdi dolaptan kendime yemek alacağım ilk defa çok heyecanlıyım

Aaayy çok sevindimm yorma gene kendini ara ara kalk tabii

Yok canım bir kaç dk lık evin içinde yürüyüş yapıyorum. Normalde yemeği de kendim almazdım da bugün kayınvalidem gelemedi mecburen kendim kalktım aldım

Yok canım bir kaç dk lık evin içinde yürüyüş yapıyorum. Normalde yemeği de kendim almazdım da bugün kayınvalidem gelemedi mecburen kendim kalktım aldım
Canımm benimm yaaa az kaldıı bayramdada çıkıcaksın dimi dışarı bayramlaşmaya falan

Patlamış mısır yiyormusun?Ben hemen hergün kendim yapıp yiyorum mide bulantum başka türlü geçmiyor.O mu kilo yapıyor acabaAma yağını çok az koyuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…