Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ya kızlar geçen gece açma muhabbeti yaptınız aşerdim resmen eşim uyanır uyanamz açma almaya gitti. Yine aynısı oldu şimdi nasıl akşam olacak adam işten 9 da geliyor

Çok üzüldüm ya yemek sepetinden baksan belki vardır orda

bende süt artırmak için öyle yapıyordum. chicconun manuel el pompasını almıştım. bu kez bakalım daha düzenli yapıcam bu sağım işini süt üretimini artırmak için

Ya evet bu neden oluyo ben ters dönmüş kaplumbağa gibi oluyorum eşim kaldırıyo bazen

Bu son dönemlerde banada olmaya başladı ya
Ama yalnızca TV karşısında uzanırken oluyor
Sanırım orda yastıksız biraz dengesi yatıyorum ondan oluyor
Evet evet aynen mesela yatakta yatınca olmuyo ya normalde asla sırt üstü uyumazdım şimdi uyanıyorum bi bakıyorum sırt üstü duruyorum ne yasaksa onu yapıyorum

Evet çok doğru sımdı daha tatmadığımız bi duygu olduğu icin çok karışık hısler içerisindeyim:) ama dediklerin de çok haklısın süreçte alışıp yaşayıp göreceğiz

Memnun kalmayanda var yorumda ama her şey için geçerli bu.. Arkadaşım çok memnun. Evet iş için yasal süreyi düşünüyorum..
Ben cevremden duydugum kadarıyla memnunlardı bende aldım umarım sutumuz bol olsunda kullanalım
Yasal süre çok az değilim 16 hafta birde dogumdan önce çıkıyorsun tam olarak 16 haftada değil bende öyle düşünüyorum ama bakalım

Açmada kendi yaptığın daha güzel oluyor yaww. Ama doğum yapınca yapmıcam yapmamalıyım uslu olucam
Aayyyy doğum demişken kızımı doğurmuşumm heyecandan ağlıyorum resmenn sanki mayısta doğurdum ama 5.500 gram doğurmuşum falan bide normal öyle tonton doğduki bembeyazzz

Bizde buzluğada saklama işi var ya bana çok uğraştırıcı geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…