Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Lansinoh ciftlisi cok öneriliyor bende aldim bakalım nasil ileryecek sürec dediğin gibi şart bencede özellikle çalişiyorsan Şimdiden dusunuyorum nasil birakicaz da işe baslicaz cok zor geliyor
Bende yakında indirime girerse alıcam koyucam kenara 2 ay önce 420 TL ye düşmüş ben görmedim. Arkadaşımda bana demeyi unutmuş bakalım bu kadar düşmese bile belki biraz indirime girer diye düşünüyorum. Ahhh sorma her seferinde onu düşünüyorum, nasıl bırakıp gidicem, sonra diyorum şimdiden kendini strese sokma yazın mesai saatlerimde biraz uzun oluyor benim hayırlısı

Evet indirim yakalamak lzm yoksa pahali ayrica aralarinda en iyisi diyolar bakalım yasal izin süresinimi kullanmayi dusunuyorsun sadece

Kızlar süt sağma makinesi alacak mısınız ? Hastaneden kiralasam mı diye düşünüyorum belki sonra ihtiyacım olmaz boşuna almayayım dedim. Sizlerin planı ne
Mastit olduğumda almıştım.Belki süt olmaz belki bebek emmez aksi bir durum olabilir.Doğumdan sonra almak daha mantıklı bence.
Baby Plus tekli eleltrikli pompa almıştım işimi fazlasıyla gördü.

Kızlar süt sağma makinesi alacak mısınız ? Hastaneden kiralasam mı diye düşünüyorum belki sonra ihtiyacım olmaz boşuna almayayım dedim. Sizlerin planı ne
Benim yakınlarımda var o yüzden almayı düşünmüyorum kuzu

Araştırdığım kadarıyla tekli ve elektrikli öneriliyor, çiftli zor oluyormuş

Lansinoh ciftlisi cok öneriliyor bende aldim bakalım nasil ileryecek sürec dediğin gibi şart bencede özellikle çalişiyorsan Şimdiden dusunuyorum nasil birakicaz da işe baslicaz cok zor geliyor
Bana da öyle geliyordu.Ve pandemi eklendi. iş yeri evime uzaktı ve bebeğimden uzun süre ayrılmak zor geldiğinden dedim tazminatımı da alabiliyor iken ayrılayım.Böylece işi bıraktım.Bebiş biraz büyüsün tekrar iş bakarım dedim ki kısmen ayarlamıştım da, bu kez 2. hamileliği öğrendim:)

Başlarda zor gibi gelse de inanın çalışmak annenin nefes almasını, kendine vakit ayırmasını ve bebeğine daha iyi bakmak için enerji toplamasına neden oluyor.Manevi olarak kendini daha güçlü hissettiğine inanıyorum. 2 yıldır çalışmıyorum sürekli bebekle ilgilenmek nefes alamamak o kadar yıpratıyor ki.Dünyanın en zor şeyi bir insan yetiştirmek gerçekten.

Evet indirim yakalamak lzm yoksa pahali ayrica aralarinda en iyisi diyolar bakalım yasal izin süresinimi kullanmayi dusunuyorsun sadece
Memnun kalmayanda var yorumda ama her şey için geçerli bu.. Arkadaşım çok memnun. Evet iş için yasal süreyi düşünüyorum..

Araştırdığım kadarıyla tekli ve elektrikli öneriliyor, çiftli zor oluyormuş
Aslında zor değil arkadaşım 3 seneye yakın çiftli kullandı. Ben sadece çekim gücü için yorumlarda birkaç tane çelim gücü azaldı diye yorum denk geldi. O yüzden tek ve çift ayrımındaydım. Ama ikisini aynı anda çekmeside bir avantaj gibi.. Sonuçta süre de önemli işe git gel vs.

Ne güzel ifade etmişsin

Bi nescafe keyfi yapayım dedim son oldu yaw. Kreması midemi bulandırdı iyimi. Kahve keyfimin sonuna gelmiş bulunmaktayım süte devam :)
Ben süte azcık kahve atıyorum öyle dene bir de. Ben de çay içmeyi özledim. Bazen kilomu korumak için akşam yemeğini atlar yatardım. O açlık bana dayanılmaz gelmezdi. Şuan yaşadığım açlık hissi bambaşka bişe yemezsen bi tuhaf oluyorsun. Bak bi kahve dedin neler anlattım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…