Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Benim genelde yumuşak öyle çok sert değil. Bazen toplanıyor bi yere hissediyorum taş gibi oluyor ama geçiyor geri

Mastit olduğumda almıştım.Belki süt olmaz belki bebek emmez aksi bir durum olabilir.Doğumdan sonra almak daha mantıklı bence.
Baby Plus tekli eleltrikli pompa almıştım işimi fazlasıyla gördü.
Ahaaa baby plus mi bende fiyatı daha uygun görünce ondan alayım ihtiyaç anında diyordum. Memnun kalmana sevindim

Mastit olduğumda almıştım.Belki süt olmaz belki bebek emmez aksi bir durum olabilir.Doğumdan sonra almak daha mantıklı bence.
Baby Plus tekli eleltrikli pompa almıştım işimi fazlasıyla gördü.
Tekli mi almıştın cano

Anaaa kızlarrr size noliiiyyyy bendee bu agrılar yohhhh
Kuzu bende sırt üstü yatınca bel ağrısı feci oluyor ne kalkabiliyorum ne dönebiliyorum bildiğin kitleniyorum e sürekli sağa ya da sola yatınca da bacak napsın uyuşuyor felç oluyor resmen o da ordan ağrı gibi bişey yapıyor

Heeeee evettt öyle olunca öyle bide karnım yatağa iyice yayınca bizim ki tepiniyo vurup duruyo ama sırt üstü yatıncada pek belim ağrımıyo da iyi değil diye yatmamaya çalışıyorum sirt üstü

Heeeee evettt öyle olunca öyle bide karnım yatağa iyice yayınca bizim ki tepiniyo vurup duruyo ama sırt üstü yatıncada pek belim ağrımıyo da iyi değil diye yatmamaya çalışıyorum sirt üstü
Bende arada kısa da olsa yatıyım diyorum da sonrası felaket

Aynı valla sıkışıyorlar mı napıyorlar

Reactions: Jou
Kızlarr ya sabah gec uyandım gram uykum yok. Bide huzursuzluk aldı basını gidiyor ya. Basıl yapacağım. Bu saate kadar oturmam ama isten cıktıgımdan beri düzenim bozuldu

Çaydan tiksindiğin için mi yoksa zararlımı diye içmiyorsun. Hep eşim yüzünden süt ısıt dedim sütü ısıtacağı cezve kirliymiş bende kalktım kahve içtim :)
Kahveden konu yemeğe geldiyse şuan bile aç olduğun anlaşılıyor :)))

Galiba kızzz ama bugün biraz açmada yaptım ondan olabilirr yarından sonra anlarız artıkin

Açmada kendi yaptığın daha güzel oluyor yaww. Ama doğum yapınca yapmıcam yapmamalıyım uslu olucam

Reactions: Jou
Tekli mi almıştın cano
Aynen canım çiftli gereksiz bence.Bebeği bir meme ile emziriyosun emzirmediğin diğer memeyi de sağıyorsun çünkü.Ben o şekilde yapıyordum.Bebeği emzirdikten sonra süt olmuyor çünkü.Sütü fazla olan olur onu bilemem elbet.Çalışanlar için çiftli zamandan tasarruf sağlar belki.

Açmada kendi yaptığın daha güzel oluyor yaww. Ama doğum yapınca yapmıcam yapmamalıyım uslu olucam
Ya kızlar geçen gece açma muhabbeti yaptınız aşerdim resmen eşim uyanır uyanamz açma almaya gitti. Yine aynısı oldu şimdi nasıl akşam olacak adam işten 9 da geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…