Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Aayyyy doğum demişken kızımı doğurmuşumm heyecandan ağlıyorum resmenn sanki mayısta doğurdum ama 5.500 gram doğurmuşum falan bide normal öyle tonton doğduki bembeyazzz

Yaaa ne tatliş bi rüya yoksa okadar mı doğacak kızın tontik tontik tam yemelik olur amaa

Günaydın tatlımmm kahvaltımı yaptım sütümü içiyorum geceleri artık rahat uyuyamıyorum yastık savaşı veriyorum adeta bel ve sırt aşırısıyla uyanıyorum siz nasıl yatıyorsunuz su hamile yastıkları kullanan varmı

günaydınlar, ben doktordayım, 900 gr olmuş kızım 10 kilo aldım diye ufak bir azarda işittim doktorumdan şeker yüklemesi yapıldı kan vermeyi bekliyorum

ben bu yastığı aldım, bacaklarım çok rahata kavuşmadı ama bel sırt ağrım azaldı rahat uyuyabiliyorum artık

Ooooo kahvaltıyıda yapmış ben hala şuan yımırta haşlayruuummmm
Aaaa ben hala yastıkla uyumuyorum kız aferennn kahvaltılarda süt iyidirrr anne sütü mü
Bende sütsüz olmuyo çay acıktırıyo hemen sonra süt enazından tok bırakiyor qma bugün öyle güzell kar varkii anlatamamm çay içeyimm dedim

Kızlar merhaba, Eylül anneleri topiginden geliyorum bir bebisim var 11 haftalık henüz ikili taramaya girmedim fakat bebeğime hazırlık yapmak için sabırsızlanıyorum kese şekline göre cinsiyet tahmini yapabilir misiniz, öncelikle Rabbim hepimizin bebeklerini sağlıkla kucagimiza almayi nasıp etsin tahminlerini bekliyorum
Ramziye göre büyük ama daha küçük ultrason fotosu varsa öyle yorumlanabilir. Keseye göre de geç sanırım
Var tabii canım olmaz mı

Eklentiler

• IMG_20220223_000652.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 31

Yastıksız nasıl uyuyorsun canım o halde taktik ver bakim
Burdada kar var baya bi kalktım heryer bembeyaz inş pazartesiye kdr bişey kalmaz bebişimi görmeye gidicez ve şeker testi

Reactions: Jou
günaydınlar, ben doktordayım, 900 gr olmuş kızım 10 kilo aldım diye ufak bir azarda işittim doktorumdan şeker yüklemesi yapıldı kan vermeyi bekliyorum
Ooooo doktordan azar işitmek meşhurr yavvv
Herşey yolundaymış inşaallahtaa şekeride atlatırsan tamamdır bu iş

Yastıksız nasıl uyuyorsun canım o halde taktik ver bakim
Burdada kar var baya bi kalktım heryer bembeyaz inş pazartesiye kdr bişey kalmaz bebişimi görmeye gidicez ve şeker testi
Aaaa bizde pazartesii inşaallahh tabiii
Burası bigün yağcaktı ama epey baya bi sağanak yagıyor resmejj
Amaaaannn olduğu gibi normal yatıyom iştee ben yastıkla yatamıyorumm yani

Bende alıcam bu gidişle geceleri uyuyamıyorum teşekkürler cnm araştırıyım bakıyım

ben çok aldım keşke daha erken alsaymışım diyorum :) boşuna işkence çekmişim

Ooooo doktordan azar işitmek meşhurr yavvv
Herşey yolundaymış inşaallahtaa şekeride atlatırsan tamamdır bu iş

tatmış oldum güzel oluyormuş

Kullanıyorum ve çok memnunum
Hamile yastığı candır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…