Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Heee evett evde olucamm kuzumm ama bayrama 20 gunlük olur biz mutlaka istanbula gideriz napacam günlük biyere gideceksem eve sağsam gun boyu biberonda durabilir dimi bozulurmu

Ooooo edirnedemisinn kızzz benden 2 3 saat uzaksınnn
Hahahahaha eşlerede göre kız o yastık benimkide yatarrr kesin alırsam

Ben e bebekten almıştım canım çok büyük değil
Ama çok küçükte değil
Fakat bu kadar rahat edeceğimi bilseydim
En büyüklerinden alırdım
Büyükleri 7. Aydan sonrası için çok ideal oluyormuş
Eki Görüntüle 83052014-182C-448D-9690-061829432C70.webp

Heee evett evde olucamm kuzumm ama bayrama 20 gunlük olur biz mutlaka istanbula gideriz napacam günlük biyere gideceksem eve sağsam gun boyu biberonda durabilir dimi bozulurmu
Bebiş yanında olunca her yerde emzirirsin kuzu.Bi yere bırakacaksan da sağarsın buzdolabında 2 gün bırakıyorum en fazla ben.

Reactions: Jou
Bebiş yanında olunca her yerde emzirirsin kuzu.Bi yere bırakacaksan da sağarsın buzdolabında 2 gün bırakıyorum en fazla ben.
Heeee dimi odaya geçer ederim napemm amaa meme mi goruyo biri gelen giden oluyo odaya eşimin tarafi olur duramam oyle çekinirim sevmemde zaten

Aayyyy sorma kayınvalidem edemez böyle şeylerii ben kendimde ederdim ama kumaşım yok annemde çeşit çeşit kumaşları oluyo hep elinde yapıyor herşeye güzel bi kumaşla eder
İnce kumaş olsun yazın daha rahat eder bebek müslin gibi falan benim annemde örgücü dikiş bilmez. Kv hiç bi halt bilmez

Reactions: Jou
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…