Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızlar göğüslerim acayip sızlıyor sanki yara gibi ara ara oluyor ama sizde var mı öyle bir durum
Ben sırf bu Gül hastalığı yüzünden göğüslerde dahil her gece tüm vücuduma bebe yağı sürüyorum.
O yüzden acı yada kuruma olmuyor sanırım bende. Sende günlük nemlendirsen mi acaba

Ben sırf bu Gül hastalığı yüzünden göğüslerde dahil her gece tüm vücuduma bebe yağı sürüyorum.
O yüzden acı yada kuruma olmuyor sanırım bende. Sende günlük nemlendirsen mi acaba

Ya ben işte günlük yapmıyorum üşengeçliğimden duştan sonra yapıyorum ancak aklıma geldikçe göğüslerime sürüyorum okadar. Aslında günlük en güzeli

Oturunca birşey yok kuzu ya yürüyünce baskı vuruyo ağırlığını hissetmeye başladım baya şinii olacak tonton

Bende o baskı yok rahatım ben sadece yattığımdan bel ağrım var yaw. Şimdi benim kız tonton olmayacak mı

Reactions: Jou
Ya ben işte günlük yapmıyorum üşengeçliğimden duştan sonra yapıyorum ancak aklıma geldikçe göğüslerime sürüyorum okadar. Aslında günlük en güzeli
Ben her gece yatmadan duşa giriyorum
Sonra da yatağa girmeden şu güreşen pehlivanlar gibi yağlanıyorum
Yoksa ertesi güne halim harap her yerimde yeni kızarıklıklar oluşuyor

Bende o baskı yok rahatım ben sadece yattığımdan bel ağrım var yaw. Şimdi benim kız tonton olmayacak mı
Ayyy deme öylee beee işin esprisine dedimm herkesin bünyesi farklıı yakınımın mesela bebeği hiç yukarı cıkmamış hep aşağıdaymış sanki düştü düşecek gibi hissederdim diyo yanii

Ben her gece yatmadan duşa giriyorum
Sonra da yatağa girmeden şu güreşen pehlivanlar gibi yağlanıyorum
Yoksa ertesi güne halim harap her yerimde yeni kızarıklıklar oluşuyor

Ohh ne güzel önceden günde 2 defa duşa giren ben şimdi 3-4 günde bir 4-5 dklığına giriyorum yaa. Sanırım oyüzden hergün sürmek istemiyorum

Ayyy deme öylee beee işin esprisine dedimm herkesin bünyesi farklıı yakınımın mesela bebeği hiç yukarı cıkmamış hep aşağıdaymış sanki düştü düşecek gibi hissederdim diyo yanii

Şaka yaptım ki :) yarın gidiyorum bebişi görmeye bakalım ne kadar olmuş bıcırık geçen hafta gittiğimde biz bakınca utandı yüzünü eliyle kapadı hemen

Aynen canım tam dediğin gibi sallanıyor sağlam olmadığı için mi sallanıyor yoksa öylemi olması gerekiyor anlamadım aşırı cahilim bu konuda

Ay gerçekten pes ya valla insanın burnundan getiriyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…