Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Lansinoh alcam bende orası kesin gibi.. Ama işte tek çift olayı çok kafamı karıştırıyor. Çiftliyi tek gibi kullanabiliyor muyuz acaba.. Az ama başka bir seçenek yokki özelde 6 ay ücretsiz var ama zaten 2-3 ay sonra yaz sezonu bitmiş oluyor ve bizim işlerin yoğunluğu azalıyor. Bakalım o anki şartlar ne gösterecek.

Olur hiç sevmiyorum yemek yapmayı
Kız 25 tl bişey zaten uğraştırma kadınıBenimki de dikerim ederim dedi kıyamadım
Oo ben cok severim yemek yapmayı yaparkende kimseyi sokmam mutfağıma konsantrom bozuluyorr sonra yanlış yapıyom
Hahahahhaha elidne kumaş var ondan dediydim ama annem tutturdu terler boğacan çocuğu diyo tülbentle kapatırsın olmadı müslinle diyo

Kızımın beşiğini aldım Chicco next2me bir de normal beşik alıcam odası için bu beşik çok övülüyordu her yerde ama sanki stabil durmuyor sallantılı gibi bir şey normal mi anlamadım internette hiç görmedim sallanıyor diyeni

Eklentiler

• 6E1D093F-E707-4D72-87E2-F2835A9B54C6.webp
    34,5 KB · Görüntüleme: 75
Hayırlı olsun canım.Bence hiç alıştırma sallamaya,memede uyutmaya vs. Kendi kendine uyutmayı denersen ilerde çok rahat edersin.Biraz büyüdükten sonra uyku sorunu yaşıyorlar ve alıştırana dek çok yorucu oluyor.

Kızlar göğüslerim acayip sızlıyor sanki yara gibi ara ara oluyor ama sizde var mı öyle bir durum

Kızlar sabah yine kv aradı gelin babanızın elini öpün diye.
Ardından eşim aradı çok ısrar ediyosunuz, yediğim lafları unutmadım vs dedim.
Olay büyüdü eşim sağ olsun ben de bu saat oldu bir şey yemedim ağlamaktan aldım çantamı annemlere gidiyorum.
Adam bir türlü demiyor annesigile eşim hamile şuan görüşme olmasın diye hala annem 'benim hatrıma gelin' dedi diyo.
Sanki annesinin bende hatırı var.
Bir de annem geliyor arada paşa evi kendi temizlermiş 7 aydır yapmadı annem gelmesin diye diyo nankörlük çok kötü.
Bu aile bana bela oldu ya gerçekten herkes el bebek, gül bebek tutuluyor hamile diye bide bana bakın

Yok canım ne el bebeğiİlk hamileliğimde neler yaşadım neler Allah şahit.Kv bana bebeğim doğunca bile pılını pırtını topla babanın evine git diyen bir kadın.Neyse ki geçti.
Ailesi yüzünden eşinizle tartışmayın az çok buraya yazdığınız kadarı ile eşiniz şu an ailesine karşı biraz hassas biri.Siz aksi birşey dediğinizde öfkeleniyor üzerinize geliyor çünkü bu konuda o da arada kalmaktan yorulmuş.Kv hatrına da değil eşimin hatrına bir giderdim uzatmazdım ben.Gurur çok da birşey katmıyor o anne ve babası olunca gerginlik hoş olmuyor.Mesafenizi koruyun çok samimi olmayın.Bana da çok baskı yaptılar gelmiyorlar diye hatta anneme dahi şikayer ettiler:) Ki haftada bir kez gidiyoruz:) Umrumda değil hakkımda ne dedikleri.
Önceden eşime söylerdim tartışırdık şimdi umursamıyorum.Artık onlar da alıştı gelmiyorsunuz lafını bıraktılar.
Çocuk doğunca, erkekler baba olunca biraz daha olgunlaşıyor.Eşlerini daha çok sahipleniyor.Bence eşine zaman vermelisin ailesinin gerginliği geçene dek.O da sizi daha ön plana alacak.Ana kuzusu erkekler böyle işte canım bende de var bi tane bayağı değişti:)
O yüzden bebeğine stres ve travma yaşatmıyorsun sakin oluyorsun.Anneni de evine çağırıyorsun eşine soracak değilsin orası senin de evin. Bebeğin ve kendine yönel kulağını kapa gitsin şu an diğerlerine.Güçlü ol ve ağlama. Ağlayınca zayıf görüyorlar.

Güzel günlerde kullanın cnm
Bende anne yanı olarak bu modeli alacağım
Yatağa çarpmaması için Sağa sola değilde, ileri ger sallanıyor bu model.
Çok güzel düşünülmüş bir şey bence.
Ama senin sallantıda kastın üründe bir denge problemi olması falan mı bilemedim

Süt oluşumuna hazırlanıyor kuzum ne güzelBende 2. trimester da çok oluyordu.Ucu bnmde arada kabuk bağlıyor gibi oluyor.

Aynen benim de olmaya başladı öyle sık sık krem sürüyorum oyüzden süt oluşumuna başkadıysa istediği kadar sızlayabilir ozaman :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…