Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Öylee bende oyüzden pek yatmıyorumm sağdada öyleymiş vallahii sola yatmaktan helak oldum yakinda oturarak uyucam az kaldı
Bende öyle
Sırt üstü rahat ediyorum o da yasak. Zaten sonrasında dönemiyorum da sağa sola dönmek işkence resmen
Evet sırtüstü yattım sımdıye kdr ama ağrılarım oluyor öylede sağa solada kalkıp donuyorum ztn uyanmış oluyorum
Evet hala öyleymiş bizim şirkette de o şekilde uygulanıyor 37.haftaya kdr çalışabilir raporu alıyorsun.
Kamuda çalışanlara hayat güzel walla 1 sene ücretsiz izin alsak kapıyı gösterirler

Çiftli tek gibi kullanılabilir bence digerini bağlamazsan kullananlardan öğrenmekte lzm youtubeda videoları falan vardır belki

Aynen canım tam dediğin gibi sallanıyor sağlam olmadığı için mi sallanıyor yoksa öylemi olması gerekiyor anlamadım aşırı cahilim bu konuda
Ben ikeanın beşiklerinden aldım bir tane sallanmayan model
Çünkü sallamaya alıştırmak istemiyorum
Ama bu anne yanında diyelim ki gece uyandı
O an çok minik bir sallama ile anında geri uykuya dönüyor. Onu çok seviyorum. Birde bu model reflü yatağı gibide kullanılıyor o yüzden benim tercihimde bu yönde olacak

Ben de Ikeanın beşiğinden alıcam odası için, aynen bir tarafını yüksek tutabiliyorsun reflü yatağı oluyor inş memnun kalırız

Kızlar ben bebek odası yapmayacağım için kademeli beşik alacağım anne yanı olarak da kullanılanlardan, artı olarak normal sallamak için beşik alacağım 4 5 yaşına kadar odası olmayacak yavrumun çünkü evimde hiç yer yok

Oda işini bende yapmayacağım. Park yataklar var onlardan aldım

Sırt üstü rahat ediyorum o da yasak. Zaten sonrasında dönemiyorum da sağa sola dönmek işkence resmen
Ben sırt üstü yattığımda direkt tansiyonum düşüyor, soğuk soğuk terlemeye başlıyorum, başım dönüyor, cimcimeler fena baskı yapıyor sanırım
Ben de senin önerinle bundan aldım geçen gün, gerçekten daha önce almadığıma pişman oldum

Kızlar aranızda hamileliğinde 3. Doz aşısını olanlarınız oldu mu acaba? Bu ay 3. Doz aşımı olmam gerekiyor ama bebeğe bir yan etkisi olur mu olmaz mı endişesi içerisindeyim. Hamileyken 3. Doz olan birisi gece sıtma tuttuğundan ve ateşinin yükseldiğinden bahsetmiş. Aranızda böyle bir durumu yaşayanlarınız oldu mu acaba? Sizlerde durum nasıl seyretti?

Aa gerçekten mi Allahtan öyle olmuyor bende

Ben oldum canım pazar günü sadece kolum ağrıdı başka bir sıkıntı olmadı

Aynenn bende park yatak aldım kuzum bide şifonyer alsam tamam anakucagıda var benimde eve yer yok 4 5 yaşina geldimi odasını yaparız zaten

Aynenn bende park yatak aldım kuzum bide şifonyer alsam tamam anakucagıda var benimde eve yer yok 4 5 yaşina geldimi odasını yaparız zaten
Park yatak mı deniyor onlara canım ben ismini bilmiyordum bak atayım sana dediğim modeli

Reactions: Jou
Buda çok güzell keşke park yatağın yerine bunu alsaymışım yok bu bildiğin beşik kuzu benimki park yatak ama enazından heryerede taşıyabilirim onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…