Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Aynı canım nefes darlığı var çoğumuzda.

Olmuyordu daha önce şimdi yatmayı değiştim sola yatıyorum tövbeler olsun sonraki ayları düşünemiyorum yaaa
İlk hamileligin herhalde seninde 3 ay kaldı Allahın izniyle gülerek hatirlayacagiz bu günleri tadını çıkaralım ya
Aynı canım nefes darlığı var çoğumuzda.
Ya bende biraz kilo da vardı 77 kiloyum şuan ona bağladım kilodan dolayı mı acaba diye ama herkests varmış bu sorun

Kızlar benim göbeğimin üzerinde sağ tarafta 3 gündür ağrı var.Özellikle doğrulurken,eğilirken ve dönerken oluyordu o yüzden kas ağrısı diyip geçiştiriyorum.
Bugün elim hafif şekilde o ağrıyan kısıma değdi aklım başımdan gitti resmen.Böyle bir ağrı ve yanma olamaz yani.Hemen doktora mesaj attım fotoğraflı.O da resimden belli olmaz hastaneye git nst çektir kasılman var mı bakalım dedi.

Özellikle tecrübeli arkadaşlarım gögüs aştı ile göbek arasındaki kısımın kasılma işe ilgisi ne denli olabilir?Halim yok kızımn da uykusu geldi diyerekten gitmedim hastaneye.Şimdi oğlum aşağı tarafa ara ara baskı yapıyor.Bir sıkıntı olmaz değil miGitsemiydim hastaneye?Ctesi randevum var diye acile gitmek istemedim.

Bizim gruptan da mayıs da konuyu kapatan çok olur gibi özellikle haziran başı doğuracakların tamamı mayısa kayacak gibi
Aynen kesin. En önde EddaHayaL var. Sonra ben ve Jou vardı sonra sen galiba
Valla ben bişey düşünemiyorum korkuyorum da sezeryan olsun diyorum ondan da korkuyorum bilmiyorum nolcak
Aman ha korkudan sezeryan olayım deme sakın. Ben ikisini de tattım. Sezeryan gerektiğinde elbette kendimiz ve bebeğin sağlığı için büyük nimet ama sonrası çok acı kuzum ya. Mecbur kalmadıkça düşünme öyle şeyler. Su gibi doğumun olsun ona odaklan

Canım bende de var hatta bazen çığlık attırıyor hareket ettikçe. Elimle dokununca dediğin gibi korkunç dehşet bir ağrı oluyor. Ilk fırsatta gidersin doktora ama şimdilik huzursuz olcak bir şey yok kalbini ferah tut.

Sezeryan sonrasında çok zor ya yengemden biliyorum doğum anında iyide sonrası acılı baya bence
Ablam sezeryan oldu benim doktora maşallah hiç ağrısı olmadı kalktı yürüdü. Şimdi de instagramda görüyorum doktorun sezeryan yaptırdıkları çok memnun herkes aynı şeyi söylüyor. O yüzden ona da güveniyorum biraz adamın eli mi hafif artık neyse

Sancı olsa dokununca ağrı olmaz heralde. Bence yarın doktoruna git cumartesiyi bekleme

Valla ikisinden de korkuyorum işin gerçeği. Normal çok istiyorum ama bilemiyorum da

Bebeğin duruşundan kaynaklı olarak böbreğine veya kaburgana mı baskı yapıyor acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…