Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
İşte bir kaç kez kanamam oldu 2. trimester da dahi.Proluton iğne yaptırdım durdum.Dr sonradan pıhtılaşma iğnesinin dozunu da artırınca yine kanamam mı var diye moralim bozuldu.

Benim doktorum bana direk peşin hükümle sezaryan alıcam seni dedi o günden beri beni bi korku sarıyor sezaryan sonrası toparlanamam diye korkuyorum. Ama işte normal olması ihtimali de yok sanırım mayısın 24 ü gibi olucak diye hissediyorum

Benimki 18 haziran amaaa ilkhaftalara doğru gelirim gibii benim doğum msj şeklim bellii

suyum geldi bay

Sevgili bacılar bu kardeşiniz an itibariyle 3. Trimester denen kutlu yola girmiş bulunmakta henüz girmeyen analarımızı yolun başında bekliyor olacağız. Allah yar ve yardımcımız olsun
Hahahahah hoşgeldiiin
Allah Allah özel bi sırrımı var acaba
Benimki 18 haziran amaaa ilkhaftalara doğru gelirim gibii benim doğum msj şeklim bellii

suyum geldi bay
Hahahahah çok iyi

Evet ilk topun ağzında biz varız
Aramıza hoş geldin
Hoşbulduk
Hahahahah hoşgeldiiin

Allah Allah özel bi sırrımı var acaba

Hahahahah çok iyi
Yana kayın bakim

Sevgili bacılar bu kardeşiniz an itibariyle 3. Trimester denen kutlu yola girmiş bulunmakta henüz girmeyen analarımızı yolun başında bekliyor olacağız. Allah yar ve yardımcımız olsun
Hahahahaha yaaa benii bekleyyyeeeennnnnnn son 1 buçuk haftam kaldı gözün aydınnn

Hahahahahah bak bakkk doğru diyoo gündüz uyulmazkiii
Benim nefes darlığım var şuan kuzumm ya zor nefes alıyom haa

Varya ne zaman bende eşime bak hareket ediyo desem duruyo yani bilerek yapıyolar

Ay zamanında gelsinler kuzu
Aayy evett kuzumm yaaa dün rüyamda kızımı doğurdum amaa tombik tombikkk ya 5kilo doğurmuşum resmenn böyle birşey yok bide normal doğum yani normal doğumla nasıl çıkardıysam maşaallahhh bide hiç ağrım sızım yokken

Hey maşallah kız 5 kg mu doğucak yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…