- 2 Ağustos 2013
- 38.546
- 130.289
- 798
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #40.201
Benim de geçen haftaya kadar öyleydi bol giyince çok belli olmuyordu bi anda fırtladıYani gizlesem gizlenilir boyutta
Çok güzel canım güle güle giysinKızlar oğluşumun hastane çıkışı❤
Kızzzz dönem açıyorum ne demek? Anlamadı benDönem açıyorum bende sende bana gel sonrasında
Ay olur mu öyle şey yaa? Gittikçe ağırlaşıyoruz. Bi an önce halletmemiz lazımBende oyle istiyorummm amaaa bizimki daha var var daha varrraynı durumdayızzz
Mart geçince daha da ağırlaşmayacak mıyızŞu mart ayının acil bitmesi lazım yaa sürekli sağıma soluma yatmaktan kalçalarım uyuştu akşamları mutfağı zor topluyorum uyku da sıfır
Hele benYüz üstü yatmayı öyle özledim ki
Canım izne ayrılmayacak mısın sen? Yaza doğum izninde olmuyor muyuzBende yakında indirime girerse alıcam koyucam kenara 2 ay önce 420 TL ye düşmüş ben görmedim. Arkadaşımda bana demeyi unutmuşbakalım bu kadar düşmese bile belki biraz indirime girer diye düşünüyorum. Ahhh sorma her seferinde onu düşünüyorum, nasıl bırakıp gidicem, sonra diyorum şimdiden kendini strese sokma yazın mesai saatlerimde biraz uzun oluyor benim hayırlısı
Kızlar nevresim takımı aldınızmı 2 takım yeter mi
Acaba şimdilik
Nevresim takımı 2-3 müAynen 2-3 takım yeterli olur yani ilk etapta ztn anne yanında yatıcaklar
Ayyyyyyyyyy ama ben sizin göbüşlerinizi severimmmmmmm. Çok tatlısınız
Valla yukarda olunca bi de indirmekle uğraşırsın. Annen kesinlikle en doğrusunu demiş.Annem aşağıda olması daha iyi dedi artık bilemicem
Allahım hakkaten yaaaaAz kaldı bir kaç aya tatlı annelerin,tatlı bebeklerinin fotograflariyla dolacak ins burası
Evet evet küçücük maşallah. Ne güzel kilo almamışsınBuda benden gelsin o zamansasanırım benim karnım küçük
Konuş da uyusun bacım doğunca netcezBenim kızçe tepinmekteee sanırim bugece uyku yoohhh
Aynı maalesefKızlar çok ayakta kalınca kasıntılarım da haliyle çok oluyor resmen nefes alamıyorum o dinçlik gitti 3. Trimester zorlu gececek gibi görünüyor ev isi yapmakta zorlanıyorum hemen nefes nefese kalıyorum
Sizde nasıl durumlar
Bian biyere toplanıyo seviyorum orda onu oyyy kurban olduğum yaaaKonuş da uyusun bacım doğunca netcez
Sürücü kursumuz var da onun dönemini açıyordumÇok güzel canım güle güle giysin
Kızzzz dönem açıyorum ne demek? Anlamadı ben
Ay olur mu öyle şey yaa? Gittikçe ağırlaşıyoruz. Bi an önce halletmemiz lazım
Mart geçince daha da ağırlaşmayacak mıyız
Hele benAllahım sağlıkla normal doğuralım da hemen yüz üstü yatacağım
Canım izne ayrılmayacak mısın sen? Yaza doğum izninde olmuyor muyuz
Nevresim takımı 2-3 mü
Ben daha 1 tane alamadım. 2-3 nedir yaaa? Gerçekten gerekli mi
Valla yukarda olunca bi de indirmekle uğraşırsın. Annen kesinlikle en doğrusunu demiş.
Benim 1. Oğlum bu yüzden (benim de cehaletimle) sezeryan oldu. 2. Oğlum normal doğum yaptım ammaaaa tam açıklığa rağmen 3 saat ıkınmam gerekti aşağı inmesi için
O yüzden aşağıda olması gerçekten çok iyi☺
Allahım hakkaten yaaaa
Hele doğumlar başladığı zamanki heyecanı düşünsene
Evet evet küçücük maşallah. Ne güzel kilo almamışsın
YaaAynı maalesefsürekli bi nefes nefese kalıyorum çabuk yoruluyorum
Vallahaa dedim ağırlaşacam yapamıcam diye odayı ben temizlerim diyo ee dedimm hadi oyle olsun babası(eşim) yapsın dedimmÇok güzel canım güle güle giysin
Nevresim takımı 2-3 mü
Valla yukarda olunca bi de indirmekle uğraşırsın. Annen kesinlikle en doğrusunu demiş.
Benim 1. Oğlum bu yüzden (benim de cehaletimle) sezeryan oldu. 2. Oğlum normal doğum yaptım ammaaaa tam açıklığa rağmen 3 saat ıkınmam gerekti aşağı inmesi için
Allahım hakkaten yaaaa
Kuzular yaaaa mucizelerimizBian biyere toplanıyo seviyorum orda onu oyyy kurban olduğum yaaa
Ben normald herşeyi 2 beden büyük alırım salaş sevdiğim için kendimde anlamıyorum çıkıp çıkmadığını ama çevremdekiler anlıyoBenim de geçen haftaya kadar öyleydi bol giyince çok belli olmuyordu bi anda fırtladı
Bak eskiler biliyo demekki ben anneme ne alaka demiştim öyle deme dedi aşağıda olması normal doğum için çok iyi dedi bakalım doğuma yakın yukarı çıkmaz inşallahÇok güzel canım güle güle giysin
Nevresim takımı 2-3 mü
Allahım hakkaten yaaaa
Canımmmmm çok teşekkür ederimGünnnaaayyyyddddıınn bugün herşey yolunda inşaallahhhhh gününüz nasıl geçiyor
@madammorsweetgirlcandy Zekta1 @cgdm82 @MC06 @-Murphy @Lamiyaa @diaymonds @cherry_baby @Nurhafsa @Sena_ @Sade frappe @Dreamgirls @pufimo @icefrezya @Mumdelisi321 @civcivsin fatma86 @Lumix @sydrmkn @Amazing family Maybelater
@Krglhly @Deryat @EddaHayaL @mutebessimm
@scblog @alas67 @pufimo @sempatik_kiz
Aynı ben bi derin nefes alıyorum telefonda konuşurken falanYaatelefonda annemle konuşuyorum onda bile yoruluyorum artık biraz konuşuyorum şişiyorum resmen annem bile farketti zorlandığımı
Sizin böyle yaşadığını gördükce bende o haftasına geldimmi yaşıcağımı anlıyorum hahaha iyiki var burası ya herşeyi öğreniyoruz görüyoruzz yoksa kimden ne duyucam böyle şeyleriYaatelefonda annemle konuşuyorum onda bile yoruluyorum artık biraz konuşuyorum şişiyorum resmen annem bile farketti zorlandığımı
Ben bu toplanma olayını hiç yaşamadım sadece kayıyo gibi oluyo bazen onun dışında ağır tekmelerBian biyere toplanıyo seviyorum orda onu oyyy kurban olduğum yaaa
Sorma yaa kuzu hala ilk günki aklıma geliyo okadsr güçlükii kızım beni bırakıp gitmedii doktor bile tutunacağına hiç emin değildi okadar kesindi allahımmm işteKuzular yaaaa mucizelerimiz
Mart anaları şubat başından beri doğurdu. Marta 3-5 kişi kaldı resmenNisan analarında doğuranlar var resmen
Sağıma bian toplanıyo sertleşiyo acıyoda haaa acayip birşey desen elime geliyo yaniiBen bu toplanma olayını hiç yaşamadım sadece kayıyo gibi oluyo bazen onun dışında ağır tekmeler
Bence normal 36 haftada falanlardırNisan analarında doğuranlar var resmen
Hahahahaha bende bende vallahaaa kasıklarımda hep baskı var bugün yürüyünce falan ben 8ayımı düşünemiyorumCanımmmmm çok teşekkür ederim
Bi sağa bi sola panda gibi yuvarlanıp gidiyoruz işte
Sen nasılsın her şey yolunda mı tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?