Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Sizin böyle yaşadığını gördükce bende o haftasına geldimmi yaşıcağımı anlıyorum hahaha iyiki var burası ya herşeyi öğreniyoruz görüyoruzz yoksa kimden ne duyucam böyle şeyleri
Okadarda fark yok kız 3 gün önden gidiyorum ben bak senin kucağına almana 100 benim 97 gün var yani 3 gün

Ama tabi bende erken başlamış olabilir. Senin kasılmaların oluyor mu canım?
Benim süreklilik göstermeye başladı

Reactions: Jou
Okadarda fark yok kız 3 gün önden gidiyorum ben bak senin kucağına almana 100 benim 97 gün var yani 3 gün
Aaa evett ama senin yaşadığın gibi yaşamıyorumm
Ama tabi bende erken başlamış olabilir. Senin kasılmaların oluyor mu canım?
Benim süreklilik göstermeye başladı
Kasıklarım ağrıyo sadece kuzu ya yürüyünce falan baskı vuruyormuş gibi

Evet doğum iznine ayrılıcam canım 32 mi 37 mi bakalım nasıl olcak şartlar ve durum hangisini işaret ederse artık

Aaa evett ama senin yaşadığın gibi yaşamıyorumm

Kasıklarım ağrıyo sadece kuzu ya yürüyünce falan baskı vuruyormuş gibi
Tamam iste aynen benimde öyle başladı ayakta özellikle alt tarafa baskı şeklinde braxton hicks kaslması deniyormuş canım doguma hazırlık gibi bisey

Reactions: Jou
Tamam iste aynen benimde öyle başladı ayakta özellikle alt tarafa baskı şeklinde braxton hicks katılması deniyormuş canım doguma hazırlık gibi bisey
Heeehhh aynen aynenn ya demek ondanmış vallahii allahımm nelerde yaratıyor resmen

Heeehhh aynen aynenn ya demek ondanmış vallahii allahımm nelerde yaratıyor resmen
Düşündükçe icinden çıkamaz oluyorum bazen ne sevap işledim de nasip oldu diyorum okadar mucizevi birsey ki hamile kalmadan hissedilemez duygular allah isteyen herkese nasip etsin

Düşündükçe icinden çıkamaz oluyorum bazen ne sevap işledim de nasip oldu diyorum okadar mucizevi birsey ki hamile kalmadan hissedilemez duygular allah isteyen herkese nasip etsin
Hele senmi benmi allahımm benimkide mucizeyle oldu duşüğüm kesindi ama demekki sağlikliydıki kızım tutundu hiç beni bırakmadı

Tamam iste aynen benimde öyle başladı ayakta özellikle alt tarafa baskı şeklinde braxton hicks kaslması deniyormuş canım doguma hazırlık gibi bisey
Jou ya benim yatmadan ya da oturmadan mı kaynaklı bilmiyorum dün geceden beri belli saatler sağ tarafım kalçaya yakın belim ve karnımın kasık tarafında batar gibi ağrı oluyor neden acaba yaşayan var mı

Sağıma bian toplanıyo sertleşiyo acıyoda haaa acayip birşey desen elime geliyo yanii
Vay anasını
Toplansa anlarsın semsert oluyor bi garip oluyor o bölge
Yok hiç olmadı olsa anlardım dediğim gibi
Ben şu an 2 tane alıcam canım biri kirlenince diğerini kullanırım.Ama kusan bebek olursa 1 tane daha alırım.
Evet evet doğru valla yedek olması lazım

Nevresim takımı 2-3 mü
Ben daha 1 tane alamadım. 2-3 nedir yaaa? Gerçekten gerekli mi
Valla aslında olaylar benden bağımsız geliştiği için bu kadar çok oldu biz oda takımını aldığımızda uyku setinide aldık içinde yorganı çarşafı falan her şeyi vardı. Sonra annemde ben çarşaf takımı diktiricem dedi o da yaptırmış babam gitmiş yine bi takım almış derken bu kadar oldu yani şu an tam olarak kaç tane var hala emin değilim

Bebegin pozisyonuyla alakalı olabilir bende tam rahmimin üstünde hissediyorum o baskıyı sürekli bazende ağrı seklinde oluyor ama tabi uzun sürmüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…