Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kendi düzenin gibi yapamıyor illaki.. Valla bende dua ettim şu bir kaç günde Allahim mecbur birakmasin diye. Mecbur kalmadıkça teklif etmem zaten:)

Reactions: Jou
Hahahahahaha yaaaa fatmoooo hahahah
Normal doğum iyidirr yaaa kuzenimden cesaret aldım belliki
Benim iki doğumumda su gelmesiyle başladı tavsiye etmem
Sebebi su geldiğinde evde vakit geçirmek,duş almak vs sıkıntılı direk hastaneye gitmek gerekiyor ve bu hastanede kalma süresini uzatmış oluyor. Bende hep sancısı başlayıp,nişanı gelince sıcak duş alıp evde kocasıyla yürüyüş vs yapıp sancıları çok sık gelene kadar evde vakit geçirip hastaneye gidince bir saatte doguranlara imreniyorum hep öyle dua ediyorum suyum önce gelmesin diye ahahajasf

Eee nasıl olcak kuzu suyu gelmeden mi hastaneye yerleşiyoruzkii bilmediğimm içon fatma86 fatmoo sağolsunn benii 4 5 defa doğurduğumu düşündü cesaret vermekte iyi bise

Eee nasıl olcak kuzu suyu gelmeden mi hastaneye yerleşiyoruzkii bilmediğimm içon fatma86 fatmoo sağolsunn benii 4 5 defa doğurduğumu düşündü cesaret vermekte iyi bise
Su öyle geldi ve bitti diyecek kadar az değil canım. Benim rahat 400ml kadar su bosaldi evde. Hastanede doktor alttan muayene esnasında suyunu iyice boşaltalım diye el attı o zamanda baya geldi ama doğuma kadar altıma işer gibi sürekli su geldi ahajahsf
Ilk dogumumda keseyim dogumda patlattılar. Sancıların gelince ilk anlamayabilirsin gaz sancısı gibi oluyor tuvalete gidiyorsun habire. Sonra gaz olmadığını anlıyorsun ve kaç dakika da bir geliyor onu takip ediyorsun. Nişan gelince duş al demişti hemsire ama ben sancılarım 5dk bir gelene kadar dayanabilmiştim sonra hastaneye gittik. Daha acıklığım 4cmdi. Şimdi ki tecrübem olsa evde vakit gecirir tüm ihtiyaçlarımı giderir öyle giderdim. Ama su gelince kese patladığı için enfeksiyon riski oluyor bu yüzden hemen hastaneye gitmek gerekiyor :/

Aboovvv baya da tehlikeli şeyler bunlar yaa allah yardımcımız olsunn doğum sağlıklıdır diye diyorum canım

Allahh cezanı kızz ilkk doğum olcakk hahahahaah
Ahahahahhaaaa ay koptum ya maşallah sende ben gibi cesursun
Bak ekliycem şimdi resimleri
Ben 3-6 aylık aldım çoğunu ama artık almicam çünkü elimde patlicakmış gibi bi his var
Ahaha bende sonradan akıllandım ama bi kaç tane almış oldum
Hahahahahaha yaaaa fatmoooo hahahah
Normal doğum iyidirr yaaa kuzenimden cesaret aldım belliki
Cesaret iyidir. Fırlatcaz inşallah

Aboovvv baya da tehlikeli şeyler bunlar yaa allah yardımcımız olsunn doğum sağlıklıdır diye diyorum canım
Sartlar uygunsa normal doğum adı üstünde normal olanı. Korkacak hiçbir şey yok canım. Herkesin doğum hikayesi farklı olabiliyor. Bu benim dördüncü normal doğum olacağı için evde fazla beklemeyi düşünmüyorum aslında bebeği evde doğurmayayım diye ama ilk doğum olacağı için senin evde biraz daha fazla kalmanı tavsiye ederim suyun gelmezse:)
İnşallah hepimizin kolay olur doğumu

Evett kuzumm ben tedirgin olurum yaa biara ufakta gelse koşar giderim herhalde hastaneye allahh yardımcımız olsunn nişan olayıda kan bile geliyormuş dimisende maşaallahh kuzum benimm 4cüyü bile normal edebiliyosan çokta büyutülcek birşey değilmiş demekki normal doğm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…