Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ee ben altıma kaçırıyorum suyum gelse anlamam Allahım sen koru

Ay bu tam olarak ben
Bana biri doğumla ilgili ağzını açacak olsa bana birşey anlatmayın diye kestirip atıyorum
Ben bir tek 8-10 cm olunca doğuma giriyorsun diye biliyorum
Ama ondada suyun gelince direk o cm’lere ulaşmış oluyorsun sanıyordum.
Şimdi baktımda Meğer öyle değilmiş

Doktorumlada doğum olayını hiç konuşmamıştık
Benim ki zaten sezeryancı bir doktor.
Ama işinde bulunduğum yerin en iyisi.
Olurda normal doğum olmazsa diye özellikle buna geldim.
Dediğin gibi doktorumla konuşsam daha iyi olacak
İlk doğumum ben son kontrolde doğum şeklim nasıl olur diye sordum bana sezaryan alıcaz seni dedi sanırım tek sebebi de tüp bebek olmaso çünkü başka bi sebebi yok
Tüp bebek olunca direk sezeryan diyor doktorlar
Riske girmek istemiyorlar
Bir yakınımdada aynısını söylemişlerdi

Kızlar bebişkolar icin banyo ürünleri aldınız mı hangi marka tercih ettiniz şampuanı kremi kesesi vs gibi detayları merak edıyorum henüz almadım da almalımıyım yavaş yavaş sizlerdende bilgi alayım dedim

Ben hala almadım onu zaten hemen duş olmiycakk sonuçta doğumdan sonra alcaz oda dalin

Bende daha hiçbir şey almadım tek seferde gidip almayı düşünüyorum ama ne zaman alcam belirsiz bu ay sonunda odayı hazırlamayı düşünüyorum ondan sonra eksikleri alırız herhalde

Küvet olarak: Katlanan küvet seti aldım. Daha doğrusu küveti, kovası ve maşrapası ile birlikte hediye geldi. BİM’den aldı arkadaşım. Üzerine fileyide E bebekten ben aldım.

Şampuan, bebe yağı, losyonu ve pişik öncesi kremi set olarak BÜBCHEN aldım.
Pişik kremi olarak sudocrem aldım.
Şampuan olarak birde baby me aldım. Hangisi iyi gelirse onunla devam edeceğim
Banyo süngeri, Tırnak makası, Konak tarağı vs olarakta Baby plus marka aldım E bebekten

Yaa peki bu kan demir için iğne falan yok muymuş hap yerine?

Bu dependin falan bezinden takıp yürüyebilirsin en kötü

Pişik kremide bende sudocrem aldım ya indirim vardı kuveytide aldım

Ben hala almadım dedim hediye gelir belki
İyi yapmışsın zaten yaz bebesi olacağı için şuan nevresim takımına gerek yok
2 çarşaf olsa yeter
Ben hiç almadım. Ama dediğin gibi hediye olarak geldi
Henüz elime ulaşmasada bir tanıdık yorganı nevresimi ve çarşafını yaptırmış.
Bir adet görümcem almış nevresim ve uyku seti. Bir yorganda bende vardı. Kuzenimindi.

Ben yalnızca 2 tane lastikli çarşaf alıp onları kullanacağım.
Diğerlerini yıkamayacağım bile.
Duruma göre zamanı gelince yıkarım kullanmazsamda bende hediyelik olarak kaldırırım.

Büyük 3-6 ay gelen hediye kıyafetler var onlarıda yıkamayı düşünmüyorum.
Bir kaç tecrübeli anne yıkama sakın. Biz bir hevesle yıkadık beden tutmadı. Şimdi yıkandığı için hediyede götüremiyoruz dedi

içerik ve fiyat yüzünden baby me almayı düşünüyorum ama tabi mustelada aklımda tabi güzel bi indirim yakalarsam şampuan kendi hijyen ürünlerimi, ve bez alışverişini son 1 ay kala almayı düşünüyorum

Şampuanı baby me aldım. Küveti bimden aldım. Sünger, tırnak makasınıda baby plus aldım

Peeeh hepsini yıkadım

Aaaaa bende yıkamayayim o zaman barii büyüklerii
Yorgan falan muslin annem yaptı 10tane ağız mendili yaptı bayada şeyler varda aklıma gelmiyor dediğin gibi çarşaf lazım bitek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…