Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Sancılari çekerken tek teselin kucağına bebeğini alacak olman ve böylelikle her şeyin geçmesi oluyor. Ben kendimi sancı esnasında öyle teselli ediyordum. Büyütmeye hiç gerek yok doktorların,hemşirelerin dediğini yapman ve sakin kalman yeterli tabii bol bol dua

Reactions: Jou
Evettt kucağına alınca herşeyi unutuyorsun dedi bana annemm bide kuzenim bi dua etmis doğurana kadarr ama adet sancısı gibi çekmiş sadece çok şiddetli ağrı çekmemiş kolay doğurdum dedi bunu sürekli söylememi istedii

Sümmessebileyesserah

Maşallah kuzenine. Benim sancilarim çok şiddetli oluyor maalesef. Not aldım canım doğuma kadar ezberler söylerim bende sağ ol

Reactions: Jou
Ay evet kessinlikle bu ayet çok faydalı bende okumuştum ikinci doğumumda ve çok şükür normal doğum nasip etti Rabbim

Ay kaç aylık hamile olmama rağmen konuya o kadar uzağım ki
Nişan ne ki
Su gelince direk doğurmuycaz mı biz

Ben ne bir dolum hikayesi dinledim nede araştırdım
Biraz birşeyler okumaya başlasam iyi olacak sanırım

İşe yaramasına çok sevindim cnm
Güzel günlerde kullan
sempatik_kiz canım naptın tahlilleri gösterecektin bugün?
Ne çok konuşmuşsunuz ya oku oku bitiremedim

Gittiğim doktor çok canımı sıktı, korkuttu biraz beni
Ama haklı tabi adam
Çünkü bu sıralar hangi doktora gitsem hepsi aynı şeyi söylüyor

Enfeksiyon yüksek yeniden iğneye başladık
Bu ilerleyen aylarda bizim için risk bir aydır geçmemiş
Bunu biran önce kontrol altına almak lazım dedi

Kan, Demir, kalsiyum yerlerde Kolestrol yüksek
Vitaminleri Demir ilaçlarını içmen lazım, düzenli beslenmen lazım diyor
Bulantılarım ciddi artı bir şey yiyip içemiyorum
Kiloma dikkat etmem gerekiyor
Çıkıp yürüyüş yapmam gerekiyormuş
10 dakikada 4-5 kere tuvalete gidiyorum. Üstelik zor yetişiyorum
Bu şekilde Evden dışarı çıkamam ki yürüyüş yapayım

Nişan pembe bi leke geliyo ona diyolar. Senin yazını görünce 20 sene önce kızıma doğumum aklıma geldi sancıyla hastaneye gittik 4cm acılma vardı hemşireye diyorum neyi bekliyoruz doğursamya,dur bismillah daha yeni başlıyoz dedi. Bilmiyorumya o zamanlar hiçbisey kimsede anlatmadı hemen doğurcam sandım 4cmle bide

Benim de ikinci hamileliğimde daha doğuma 1 ay var. Tuvaletten çıktım pijamami giyinmek için ayağımı kaldırdım aha dedim altıma işiyorum
Ufak ufak sızlıyordu. Suyumun geldiğini anlamam 15 dakikamı almıştı.

Şöyle söyleyeyim ciddi anlamda suyum boşaldı evde. Hemen hastaneye gittik. 5cm acilmam vardı. Sabah 4te hastanedeydik,sabah 10da doğum yaptım. Hele ki ilk dogumsa süre daha da uzayabilir. Tabi kişiye göre de değişiyor,kimi ilkte olsa kolay doğurabiliyor
Doğum hikayesinden ziyade doktor anlatımı ile neler olacağını az çok öğrensen iyi olur canım. Doğumda nefesini nasıl kullanacağını vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…