Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Yaa peki bu kan demir için iğne falan yok muymuş hap yerine?

Bu dependin falan bezinden takıp yürüyebilirsin en

Sırf hap yutamadığım için antibiyotikleri iğne yazdırıyorum zaten
Ondan bile korkuyorlar

Bende istedim damardan verin kurtulayım dedim
Sen hamilesin buna hiç bir doktor cesaret etmez bende etmem dedi dahiliye doktoru.

Doğumdan sonra gel verelim dedi
Napayım doğumdan sonra bana şimdi lazım

Mustelanın içeriği değişmiş sanırım
Son dönemde alan hiçbir anne memnun değil

Yani şimdi lazım sana. Bulantın enfeksiyondan mı sence? Bulantı hapı kullanıyor musun bir de?

Çerkezköyy kızz edirne genede var 2 3 saat yani ya

baya varmış yine :)

Kız yok ne fiti 10 kilo aldım doktor bana dikkat et yediklerine dedi

ama yemedende alınıyor kilo, ben doktoru inandıramadım sağlıksız tüm yediklerimi hamur işlerini cipsleri herşeyi bıraktım nasıl kilo alıyorum bilmiyorum

ben sadece babyjem küvet, file , su sıcaklığı için derece vs set aldım şampuanlar kolay iş sonra alırım diye bakmadım hiç

kızlar nevresim takımı 1 tane olsa yeter bi kac tanede yedek lastikli çarşaf. benim kızım hiç üstünü örtülmesini sevmiyordu. ilk 3 sene hep uyku tulumunda yatırdım tabi çocuktan çocuğada fark ediyor illaki

Bende hep denk geliyo hiçbir çocuk ortmüyormuş ya

Dün nerdeydin pek yoktun gece epey güldük
M -Murphy

Erkenden uyudum ondan canım. Şimdi kontrolden çıktım fırça yedim yaww. Riskli durum olduğunda dolayı ciğer geliştirici düşünüyormusunuz dedim. Hangi doktordan bilgi aldıysan ona git dedi bende hocam korkuyorum ondan sordum yoksa başka bir niyetim yok dedim tip yaa

Aaaa o nasıl bir cevap ya

Terbiyesizzz kıskandıı başka doktora gittiğinee fırça yedim derken kilodan sandım

Bende daha hiçbir şey almadım tek seferde gidip almayı düşünüyorum ama ne zaman alcam belirsiz bu ay sonunda odayı hazırlamayı düşünüyorum ondan sonra eksikleri alırız herhalde
Evet bizde öyle odasını aldıkta gelip kurulucak yavaş yavaş banyo setlerinide baslıyım istiyorum
Konak tarağı aklıma gelmemişti onuda listeye ekliyim canım bübchen markası nasılmış kullananları gördüm ama yorumlarını bilmiyorum musteladan daha mı ıyı icerik değişmiş diyolar mustela icinde
Pişik kremide bende sudocrem aldım ya indirim vardı kuveytide aldım
Bendede sadece ikisi var hepisburada indirim cıktı denk geldi aldım
Şampuanı baby me aldım. Küveti bimden aldım. Sünger, tırnak makasınıda baby plus aldım
Babyplus bakıyım onuda ekliyorum listeme tırnak makası icin
ben sadece babyjem küvet, file , su sıcaklığı için derece vs set aldım şampuanlar kolay iş sonra alırım diye bakmadım hiç
Ben zaman varken alıyım cıksın aradan dıyorum bebek bezi bile aldim inş bezi bosuna almış olmayız

Kızlar günaydın size yine birşey soracağım

Dün annemle konuşurken pisik kremi alma hametan al eczaneden pisik kremleri ise yaramıyor dedi haklı olabilir mi ya ilac sonuçta. Recetesinde bebeklerin pişigi icin ve hamilelikte göğüs ucu yaraları icin yazıyor

Ve ekonomik olarak internetteki pisik kremlerinden daha uygun ve sağlık bakanlığı onaylı?
Ne diyorsunuz olumsuz birsey duyan varmı bu kremle ilgili?

Terbiyesizzz kıskandıı başka doktora gittiğinee fırça yedim derken kilodan sandım

Herkes kilodan fırça yiyince tabi :)) başka doktora da gitmiyorum aslında burada gördüm yapmış hep doktorlar erkenden ciğer geliştirici. Ama bu yapmıyormış. Ciğer geliştirici yapmak demek bebeğin zekasından %5 gitmesi demek dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…