Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Saol canım, sıkmamaya çalışıyorum bebeğimin iyiliği için sonuçta diye teselli ediyorum kendimi :) ben sadece alırım gerisini eşim ve kayınvalidem yıkayıp ütüler hazırlar artık :)

Sadece onemli olanalri da alsan yeter stres yapma zamanla alirsin diger gerekli olanları kafan rahat olsun canim benim

Öyle yapacağım mecbur canım. Gerekirse artık alırız ozaman. Saol canım desteğin için

Ay bu doktorların da kaprisleri yok mu geçen de ben, doktoruma "kilom arttıkça oksapar dozunda artış yapacak mısınız? Kandaki pıhtılaşma egilimini saptamak için bazı testler varmış, sizce yaptırmalı mıyım?" gibilerin sorular sorduğum için eşim o esnada utanmışmış doktorlar onların yetkinliklerini sorguladığın tarzda sorular duymaktan hoşlanmazlarmış. Dedim sana sorsam sen cevap verebilecek miydin hayır, ee kime sorcam zaten onu sorama bunu sorama ondan çekin bundan çekin sonra da neden her şeyi internetten araştırıyorsunuz oluyor

Ya sonuçta çok hassas bir dönemdeyiz incitmeden cevap verseler ne olur. Merak ediyoruz yani. Eşimde kızıyor hep bana, hatta dedi bak sorma fırça yersin dedi dinlemedim

Ya mustelanın yeni seri şampuan ve pişik kreminde içeriği değişmiş aklında olsun.. Bende çok kararsızım çamaşır deterjanı, şampuan, pişik kremi gibi.. Annem geçen durunun granül matik deterjanını almış onun içeriğine bakmadım ama temiz olduğunu pek sanmıyorum. Kendinde dikkat etmediğin şeylere konu bebeğin olunca baya dikkat eder oldum

Bir arkadaş daha demişti kim dedi hatırlamıyorum ama.. Hametan baya etkili bana elim için verdi doktor. Alerji hamilelikte egzama gibi oldu bende.. göğüs ucunada sür dedi. Mantıklı olabilir doğuma yakın sorucam doktora bakalım..

Ya sonuçta çok hassas bir dönemdeyiz incitmeden cevap verseler ne olur. Merak ediyoruz yani. Eşimde kızıyor hep bana, hatta dedi bak sorma fırça yersin dedi dinlemedim
Bizdede durum tam tersi
Adam her şeyi soruyor. Ben sormuyorum diye kızıyor
Dahiliyeye vücudunda çıkan yaralarını gösterdin mi dedi
Adam benim alanım değil diyor. Bu sen yinede gösterseydin diyor

Ona kalsa 500 ayrı doktor gezeceğiz

Benim doktorum biraz rahat bir adam,birazda eski kafalı. Yapamıyorum içemiyorum diyorum. Boşver üzme kendini benim annem 7 çocuk doğurdu. Bizim sana yap dediklerimizin hangisini yaptı sanki diyor.
Ama işinde çok iyi.
Ne olursa olsun. Sıkma canını biz ne yaparsak yapalım her şey Allahtan diyor her fırsatta.
Çok da rahatlatıyor beni

Ama Gel sen birde benim kocaya anlat. Sanki bir şey yaptığımı var deyip duruyor her seferinde

Hametanda iki çeşitmiş
Biri pişik için biri başka bir şey için hangisini piline kullanıyorlardı hatırlamıyorum.
Maybelater burda bir arkadaş bahsettiğinde bende 2 çeşit onlar hangisi dedim. Sarı olan dedi. Ben şuan elime ve göğsüme sarıyı kullanıyorum. Ama 1 yıl önce başka bir kadın doğumcudan ağda sonrası tahriş için bir krem yazmasını istedim hametanın mavi kaplısını yazdı. Bilemedim Yine en iyisi doktora sormak bence ..

Kızlar doktorum 30. Haftadan sonra yatış yapacağız öyle takip edeceğim dedi tabi nisanın ilk haftası sanırım yatış olacak bu ay herşeyimi hazırlamam lazım. Böyle düşünmüyordum ya ben
Üzülme tatlım yakından takip edicek demekki kalbini ferah tut sen, bebişin iyi olsun yeterki Biliyorum insanın kalbi titriyor endişeden ama sen nelere karşı koydun bu zamanlar geçip gidicek hayırlısıyla..

Ooyyy sıpaa aynı aynı yaaa desen kolun dirseği geliyoo okadar bellikii bugece baya sağlam vurdu ama biyerden biyere gezdi
Kız benimki çift taraflı vuruyor minik yaramazlar bunlar şimdiden böyleyse benimki doğunca çok fena olur bir de karnımı mıncıklıyor sanki sana da oluyor mu

Ben söylemiştim canım sarı olan olacakmış pişik için ama ben göğüs ucu için kullanılanı bilmiyorum

Ya hakkaten bilmeyince bi tuhaf oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…