Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Benim de malesef Muş ve İzmir yarıyıl tatili ve yaz tatili dışında gidemiyorum aileden uzak zor cidden

Ben senede 1 kez gidebiliyorum maalesef. Çok zormuş nasıl olsa uçak var falan dedik ama olmuyor öyle ya

Ben senede 1 kez gidebiliyorum maalesef. Çok zormuş nasıl olsa uçak var falan dedik ama olmuyor öyle ya
Ben tayin olacağımız günü bekliyorum dört gözle kaç yıla olursa artık, en azından yaklaşırız birazcık evlatlarımızı kucağımıza alınca bu kadar etkilemez belki bizleri uzaklık

Ben tayin olacağımız günü bekliyorum dört gözle kaç yıla olursa artık, en azından yaklaşırız birazcık evlatlarımızı kucağımıza alınca bu kadar etkilemez belki bizleri uzaklık

İnş çok yakına çıkar ailende torununu bol bol sever ne güzel

QUOTE="Bir Pelincik, post: 71141979, member: 1004702"]
Ca
Canım karnının Bi yeribde toplanıyor muydu bende yan yattığını hissediyorum çünkü
[/QUOTE]
Evet canım benimkinin kafası sağda hep öyleydi.

Kızlar gebelik şekeri 167 çıktı.Diyetisyene gidip diyet yazdıracağım.Son 2 ayı kilodan kurtardık

Reactions: Jou
detaylıda perinatolog fark etti ama cokta bi bilgi vermedi ne yazik ki. sonra üniv. hastanesinde tekrar detaylı ultrasona girdim onlarda göremedi centiği. hamileliğim başından beri coraspin kulanıyorum tedbir amaçlı. kendi dr. tekrar preeklampsi riski var dedi ama cok şükür tansiyonum hiç yükselmedi. günlük ölçüyorum ilk gebeliğimde ki gibi zayıf ve erken doğar endişesi ne yazık ki var . üzüntü, stres ve tuzlu yiyeceklerden elimden geldiğince uzak durmaya çalışıyorum. şimdiye kadar haftası ile uyumlu kilosu inşallah böyle devam eder. sizde cok kafanıza takmayın bence endişe ve üzüntü de tetikliyor bence preeklampsiyi . Rabbimin izni ile vaktinde gelsin inşAllah kuzularımız. kaçıncı haftada doğum yapmiştinız?

Şuan gelecek cumartesi girmiş oluyorumm 27 ye sendemi
Bu çarşamba değil gelecek çarşamba olması lazım doktor bir türlü + günlerimi söylemiyor bana geçen hafta tam kaçız dedim. 24 bitti diyelim 25 içi diyor + ne yani muallakta bırakıyor hep ama doğum tahmini 15 Haziran demişti bir kere sorduğumda

Ultrason fotonun üstünde yazmıyor mu o da gerçi son adet tarihine göre çıkar doktorun kendi yorumu değil

Karamana geldik çok pişman olduk,istanbulun kalabağı felan diodum ama yok yani alışınca başka yerde yaşamak cok zor geldi her halini özledim istanbulun
Hem alışmıştık hem de orda çok çevren vardır kesin.. Benimde tüm arkadaş çevrem İstanbul’da maalesef başka yere gidince yalnızlık çekiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…