Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Benimde geçen hafta hemen hemen her gün oldu sanki yırtılır gibi

içini ferah tut Rabbimin izni ile inşallah bu defa sağlıklı bi şekilde evladını kuçağına alırsın. zaten minimal demişler belki kendiliğinden düzelir. doktor desteği de cok önemli bu süreçte sen iyi ol ki meleğinde iyi olsun

ah sanırım. Gelir mi o günler bilmiyorum ama telaşesi şimdiden sardı . Odasıydı arabasıydı derken. Ağırlaşmadan yetiştirmeye çalışıyorum. Sende durumlar nasılllll
Odamı aldinız canım bende durumlar oyle böyle yavaş yavaş boşalttım odasını süpürüp güzelce temizlemek kaldı park yatak aldık bebek arabası ve şifonyer aldık oda 10güne gelecek mayısta bayramdan sonra herşeyini güzelce edecezz dahada duvar süslerim.var onları duvara yapıştırıcazz
Pek yoktun nezamandır seni göremedim başka topiklerdemiydi nerdeydin kız

Aaaaa yok hiç girmedim nerdeyse. Çok sık bakamıyorum. Boş vaktim oldukça :/ takip edemiyorum çok o yüzden.
Bizde beşik dolap aldık pazartesi kurulcak inşallah. Bebek arabası da hazır ve nazır bekliyor .
Bende Ramazan’a kadar ağır işleri halledeyim sonra süsü ıvır zıvır işlerini hallederim diyorum bakalım ya. Benden 1 ay önde hamile arkadaşım var. Şiddetle 32 haftaya kadar tüm işlerini halletmeye bak diyo

Reactions: Jou
O zaman son adet tarihini girmiyor ultrasona
Giriyor her seferinde ama o tarihi doktor kendi buldu. Benim son adet tarihi meselesi de karışık pcostan dolayı Seninkinde hafta gün yazıyor mu ki hep ultrasyon kağıdında.. Hatta ben şöyle düşündüm bebek büyüdükçe yazılmıyor diye..

Yok benim her ultrasonda son adetimi soruyor oraya giriyor. Kağıtta da yazıyor hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…