Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Aaaa hahaha bana 18haziran dedi doktor

Aaayy en sıcak yerde aboovvvv bikere gitmiştim sıcaktan kavruldum gezemedim hiç
Evet sıcak baya klimasız durulmuyor buralarda ama gene Antalya dan bir tık daha iyi Fethiye en güzel Eylül ekim aylarında daha güzel benden tavsiye heleki Temmuz ağustosss yanaşmannnnn

Reactions: Jou
Kızlar karnımın sol tarafında damar çekiliyormuş gibi ağrı oluyor ara ara sürekli sol tarafıma yatmaktan mı oldu acaba ya aranızda varmı böyle ağrısı olan. Yavaştan artık vücut error veriyor ya. Hangi tarafa dönsem orası ağrıyor ne yöne yatacağımı şaşırdım. Asıl zor günler bundan sonra başlıyor gibi geliyor

Hem alışmıştık hem de orda çok çevren vardır kesin.. Benimde tüm arkadaş çevrem İstanbul’da maalesef başka yere gidince yalnızlık çekiyorsun
Ailem akrabam herkes orda, hemde nasıl bunaldım resmen hayırlısıyla bi doğurayımda durmam burda

Canım,benim günlerdir öyle gece defalarca uyanıyorum

Benim de ara ara karnımda toplanıyor bebek karnım sertleşiyo sonra geçiyor doktorum bol su iç dedi ama bakalım yani hamileliğin balayı bitti cidden

Benim de ara ara karnımda toplanıyor bebek karnım sertleşiyo sonra geçiyor doktorum bol su iç dedi ama bakalım yani hamileliğin balayı bitti cidden

Ya ben 4-5 lt su içiyorum birde kasılmalar için onca ilaç içiyorum ona rağmen kasılma olduysa bence bu haftalarda kaçınılmaz o kasılmalar

Ya ben 4-5 lt su içiyorum birde kasılmalar için onca ilaç içiyorum ona rağmen kasılma olduysa bence bu haftalarda kaçınılmaz o kasılmalar
Bende suyu bol içiyorum magnezyumu düzenli içmiyordum bugün içmeye başladım hayırlısıyla Bi geçseydi şu kasılmalar hiç sevmedim ben

Bende suyu bol içiyorum magnezyumu düzenli içmiyordum bugün içmeye başladım hayırlısıyla Bi geçseydi şu kasılmalar hiç sevmedim ben
Evet ya ben bebeği düşünüyorum acaba o kasılmada strese giriyor mu onun için sıkıntı oluyor mu diye üzülüyorum ya

Şimdi bile nefes alırken yan tarafıma ağrı saplanıyor. Seninde mi yanların ağrıyor canım
Canım otururken çok deil ama yatınca özellikle, kasıklarıma doğru özellikle batma gibi kramp gibi bişeyler oluyo bi tarafımda yatamıyorum uzun süre bide nefes nefese kalıyorum

Genel olarak iyi ilerliyordu bu çentik canımı sıktı ama birçok doktora sordum olabilir dediler. 19 haftalık henüz. Detaylıda çıkacaktır varsa. Benim 26 haftalık doğdu 3 gün yaşayabildi malesef oğlum. Çok ağır preeklamsi geçirdim sonrası da zordu. Üzülmemeye rahat olmaya çalışıyorum. Allah büyük. Yaşatan da öldüren de O

Canım otururken çok deil ama yatınca özellikle, kasıklarıma doğru özellikle batma gibi kramp gibi bişeyler oluyo bi tarafımda yatamıyorum uzun süre bide nefes nefese kalıyorum

Bende sürekli yattığıma göre ozaman normal yaşadığım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…