Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Öylee tabii doğru diyo eşim yapcağı için ben rahatımm kuzu duvarda rütübet var temizlicek boya etcek perdeler yikancak tekbaşıma etmiceğim için rahatım hem o zamanda 2 hafta izne çıkıyor bütün işleri beraber etcez ben edemesemde olur

Oğluma özel yeni alınan ciciler bunlar
Diğer cocuklarımdan da çokça battaniye,müslin bez,ağız bezi,şapka,çorap,zıbın,nevresim çıktı hurçtan :)
İki takım daha 6lı zıbın seti,ayaksız tulum ve yedek bir kaç çıtçıtlı badi alayım diyorum. Onun dışında banyo ürünleri,bez ve ıslak mendil eksiği kalıyor onları da alırım tamamdır
Sizinle de paylaşayım dedim

Büyük 3 poşet dolusu da kardeşlerinden kalanlar var hepsi yeni gibi

Son düzenleme:
Aaaa benimki benim bilgilerime sistemden bakıp kendi giriyor Sekreterine bebekle ilgili bilgileri söylüyor oda sisteme yazıyor. Ama ultrasyon kağıdında son adet ya da doğum tarihi yazmıyor.
Benimde aynı ama bi tek son adeti bana soruyor her seferinde

Çok güzeller güle güle giysin inşallah

Bu mavi kundak nasıl kullanışlı mı bende almak istiyorum da emin olamadım

Çok güzeller güle güle giysin inşallah

Bu mavi kundak nasıl kullanışlı mı bende almak istiyorum da emin olamadım
Sağ ol inşallah
Bende ilk kez kullanıcam baya küçük bir şey 3 ay ancak kullanırım sanırım ama denemek istedim

Ooyyyyyyy güle güle giysin heleee

Oy oy oy sevsinler cicilerini çok güzeller canım Sağlıkla güzel günlerde kullansın minigimiz

Günaydın kızlar dün fazla muhabbet olmamış herkes erkenden uyudu herhalde :) bu arada sabah tartıldım yatarak 1 kilo vermişim :) yememde yerinde anlamadım. Zaten kilom sadece popoma ve karnıma gitti
Günaydınnn Ben 3-4 ten aşağı uyuyamıyorum Büyük bir başarı bende kilo aldım mı diye tartılıyorum benzer seviyedeyim Karnım büyüdükçe popo yok oldu gibi hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…