Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Günaydınnn Ben 3-4 ten aşağı uyuyamıyorum Büyük bir başarı bende kilo aldım mı diye tartılıyorum benzer seviyedeyim Karnım büyüdükçe popo yok oldu gibi hissediyorum

Yaa ne güzel çok büyük popoda güzel olmuyor ya ozaman sende çok kilo almadın

Günaydın kızlar dün fazla muhabbet olmamış herkes erkenden uyudu herhalde :) bu arada sabah tartıldım yatarak 1 kilo vermişim :) yememde yerinde anlamadım. Zaten kilom sadece popoma ve karnıma gitti
Hahahahahaha işteee bana diyodunuz bakk sen hele oturarak verdin gunaydin herkese evett haftasonu olunca malum kimse yok

Hahahahahaha işteee bana diyodunuz bakk sen hele oturarak verdin gunaydin herkese evett haftasonu olunca malum kimse yok

İwitt mutlu olmadım desem yalan olur ehehe benimki kaçınca arkadaşına bende tabi yine buralardayım:)

Reactions: Jou
Yaa ne güzel çok büyük popoda güzel olmuyor ya ozaman sende çok kilo almadın
Her şey bir karışık bende hesaplayamıyorum gebeliği öğrenene kadar 2-3 kilo verdim. O 2-3 kiloyu 5. Ayda iken tamamladım. Üstüne 3-4 kilo daha aldım sanırım. Baya bişiler yiyemedim ilk 4 ay.. Doktor kilo ile ilgili hiçbir şey söylemiyor zaten şimdiye kadar 2 kere ölçtüler beni oda 3 ve 4. Aylarda

Ben 1 kilo ile devamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…