Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
maşAllah canım sana. bu sabah sağlık oçağında kontrolüm vardı 7 kilo almışım bende 2 hafta sonra dr. kontrolüm var inşallah bebişde almıştır yoksa yediklerime acilen dikkat etmeye başlamam lazım . havalarda buz gibi azcık yürüyüş yapsak

Offff o yürüyüşü bende edebilsem yaa hava buz totom donayyy
Sen kaç haftalıksın

Maşallah koca kız olmuş gözün aydın canım güzel haberlerle gelmissn
Sağol kuzuşumm 1kiloya yaklaştı sıpa
Sana bundan sonra 2.5 kg dicem sjdjsjsjsjsksj. Keyifler yerinde bugün yaw kaynanam geldi şimdi kahve keyfi yaptık
Oooo çekeydin ya keşkeee afiyet bal olsun
Bendemi içsme diyorum ama uykumda var uyuyup gidicem gibi bide bebeyatağı dagıtıma çıkmış onuda bekliyom kapı duymazsam falan

Hiç aklıma gelmedi çekmek ozaman sende iç uyuma dağıtıma çıktıysa kuzu senden foto bekliyoruz ozaman :)

Reactions: Jou
Evdede yapılacak bir sürü işim var
Ama ben yan gelip yatıyorum
Bence akışı çok az canım ,ben çok memnun kaldım
Cam olanlar 1. aydan itibaren kullanılıyormuş. Belki aventin plastik olanını alır geçerim son çare
Bide hamişler pek kahve içtiğini duymadım burda sen ve ben içiyoruz galiba vallahaa uzandığım yerden kalkmağaa üşendimm
Ben hiç sevmem zaten
Zorla içirirlerdi arada arkadaşlarım
Hamilelik haberini aldığımdan beri hiç içmedim.
Çünkü kimsede zorlayamıyor

Bide hamişler pek kahve içtiğini duymadım burda sen ve ben içiyoruz galiba vallahaa uzandığım yerden kalkmağaa üşendimm

Yoruldun tabi hastaneye gittin geldin. Yokmu yapacak kimse. Bende ilk zamanlar tiksinmiştim şimdi yeni içmeye başladım

Eşim maaş alsada eksikleri alsam diyorum. Şimdi elimde para olunca ne alacağımı unuttum. Aylardır hastane çıkışı beğenemedin. Biberon konusunda kararlıydım ondada kararsız kaldım. Ama ne zormuş ya bu alışveriş işi

Evdede yapılacak bir sürü işim var
Ama ben yan gelip yatıyorum
Hahaha yat beaa toparlarsın neolcak
Hahahaha hamileliktede iç derler aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…