Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızlar ben sürekli kar ve buz yemek istiyorum
Neye aşerdin diye sorsalar bunu anlatabilirim Yani
Buda Demir eksikliğinden kaynaklanıyormuş
Ana sürekli yemek yerine bile katur kutur buz yemek istiyorum

Demir ilacı kullanılır musun peki. Oyy sen öyle deyince benim bile canım çekti ya

28 haftalık olacak nasip olursa, evet normalde 28. Hafta demişti. Yarın gidip iğneyi yazdıracağım sağlık ocağı iğneyi yazıyormu bilgin varmı hiç?
Ben bugün sağlık ocağına gittim tansiyonumu ölçmek dışında hiçbir işlem yapmadılar. Perşembe sabaha kadar bu şekilde dedi hemşire

Ben bugün sağlık ocağına gittim tansiyonumu ölçmek dışında hiçbir işlem yapmadılar. Perşembe sabaha kadar bu şekilde dedi hemşire
Sağlık ocağı 2 kere aradı sonra daha hiç aramadı,ben kendim gittim tahlil falan istedim hep. 2. Tetanoz içinde aramadılar. Perşembe günü ne var peki?

Karnında durmadımı oğlan nefestenmi oldu benimde dün çok dolanmiştım.bugün rahat uyudum
Dalmıstım bir ara eşim sarılınca uyandırdı.Benim yüküm bana yeter bir de kendi ağırlığını veriyor bana. Ardından oğlan çıldırdı.Telefonu elime alınca tecavüz haberlerini okudum moralim fena bozuldu uyuyamadım.

Ooyyy kuzuu bakma öyle şeylere ben oyuzden bakmıyorumm ya öyle şeylere bende çok hassasımdırr

Pirinç makarna
Valla hem kendi sağlığın hem de bebeğin sağlığı için demir ilacını düzenli kullanmak zorundasın.Miden bulansa da ezerek kaşıkla da olsa iç kuzu napacan.
Pirinç şekersiz benimki onu yiyebilirsin kuzu
Makarnada tam buğday ından

Sağlık ocağı 2 kere aradı sonra daha hiç aramadı,ben kendim gittim tahlil falan istedim hep. 2. Tetanoz içinde aramadılar. Perşembe günü ne var peki?
Beni daha önce aradılar tetanoz için vs. ama bu perşembeye kadar doktorlat grevdeymiş sadece hemşire vardı o d sadece tansiyon ölçtü tahlilleri de yapamadık. Grev bitince tekrar gideceğim perşembe günü artık

MaşaAllah benim ebem çok iyi bu konuda her şeyde arayıp bilgi veriyor
Bu tarihte şu bu tarihte bu var der
Bir gün öncesinde de arar hatırlatır
Her gittiğimdede önce kilo sonra tansiyon sonra kalp atışını dinliyoruz

Tahlilleri kendi doktorum istedikçe aile hekimi yapıyor
Ama aile hekimim zaten çok kansızın her ay bu tahlilleri yapmamız bana pek doğru gelmiyor
Olan kanıda biz alıyoruz diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…