Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bende öyle gerçekten bazen hiç olmuyo hareketii

Ya hareketlerine okadar alıştık ki ister istemez korku oluyor birde buradaki yazanlara baktım hep doğum yaklaşınca hareketi azalırmış öyle demişler iyice korktum neyse sakinim iyiyim saol canım ya

Ya hareketlerine okadar alıştık ki ister istemez korku oluyor birde buradaki yazanlara baktım hep doğum yaklaşınca hareketi azalırmış öyle demişler iyice korktum neyse sakinim iyiyim saol canım ya
Yokyokk kuzum bakma onlara herkesin kendi bünyesii çok farklıı oyle olsa doktor önceden yatırırdıı hareketine bende alışıyorum sonra bi bakıyom yok dinlenme sürecindeler herhalde diyorum

hanımlar tokluk şekerde referans aralıklarını bilen varsa yazabilir mi acaba? 2. Saat tokluk daha çıkmadı doktorla görüşemedik henüz

Uyku ve yemek sıkıntı gerçekten yeğenlerimden biliyorum. Diyorum benim ki inşallah sorunsuz olur her şeyi yer güzelce uyur

Ay eşine çok güldüm sen de o kadar takma hareketlerine

Canım benim diyetisyen diyorlar ben gittim sonra hiç gitmedim çünkü bildiğimiz şeyler az dikkat etsen sorun olmuyo.
Ben de çok korkmuştum, korkma
Aynen canım bende gittim önce endokrine sonra diyetisyene gönderdi şeker ölçüm cihazı verdi 5 gün deneyip sonuçları aticam Dr onun dışında diyete devam dedi halbuki ben çok dikkat ederim diyetisyen bile şaşırdı sadece pirinç ve patates yeme dedi menülerde kısıtlama yapmadı şu 5 günü bı hayırlısıyla atlatim sonrasına Allah kerim bende gitmem heralde dünden beri korkudan bı hoş oldum

Ay canım kaç gündür bende çekiyorum ama benimki 20 lik diş gebelikten önce aldiralim dedi Dr ama ben korktum ameliyattan şimdide şişti yanagim hiç bişi cigneyemiyorum cekememde kaldım ortada

Ay canım kaç gündür bende çekiyorum ama benimki 20 lik diş gebelikten önce aldiralim dedi Dr ama ben korktum ameliyattan şimdide şişti yanagim hiç bişi cigneyemiyorum cekememde kaldım ortada
Canim çok geçmiş olsun. Ben de sol üst 20ligi çektirdim zaten, onun 2 yanındakine de kanal tedavisi yaptık. Doktor anestezi almisken halledelim dedi.

Şansına kimsede yok bende pek anlamıyorum. İnt den referans aralıklarında baktın mı canım
Evet ya :/ valla her site farklı bir şey yazıyor.bunu buldum sadece eğer böyleyse aclık fazla, diğerleri normal.

Eklentiler

• 93A0CBE5-5EC7-41E8-A462-8153D7753694.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 38
Evet ya :/ valla her site farklı bir şey yazıyor.bunu buldum sadece eğer böyleyse aclık fazla, diğerleri normal.

Benimde açlık 102 çıktığında doktor sınırda demişti. Bence dikkat edersen bir sıkıntı olmaz canım

Benimde açlık 102 çıktığında doktor sınırda demişti. Bence dikkat edersen bir sıkıntı olmaz canım
Evet keseyim biraz tatlıyı falan :/
Korktuğum gibi değilmiş şeker yüklemesi bildiğin küpşekerli su verdiler 3 bardak allahtan bir şey olmadı çünkü kusunca falan işlem iptal oluyormuş Haftaya da kan uyuşmazlık iğnesi olacağım sonra bir şey kalmıyor heralde dimi

Ben gebelik öncesi yaptırmıştım uzun zaman şeker tüketmeyince o su bana baya fazla gelmişti kusmamak için zor tutmuştum kendimi :) bende cuma günü yaptırmaya gideceğim kan uyuşmazlığını. 27+2 olacağım ozaman biraz erken olacak gibi sanki. Senin kaç haftalık olmuş olacak ozaman

ilk hamileğim benimde son 2 ay dışında cok sorunsuzdu . ama doğduktan sonra baya yorucuydu sağolsun kızım reflüsü felan derken baya uğraştırdı. tabi bunların üstüne bi de lohusa depresyonu girince baya yıpratıcıydı. bakalım 2.ler nasıl olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…