Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Okadar bebek kıyafetlerinin içinde gidip geldim her defasında bunu seçtim. En sonunda almaya karar verdim. Bir işaretmiş belkide. Kayıp sonrası sağlıklı doğan bebeklere gökkuşağı bebeği derlermiş. Aldıktan sonra öğrendim Sağlıkla giydirmeyi nasip eder inş güzel kızıma

Bence Cook guzel güle güle giysin

Kızlar benim hastaneye yatmışım yapıldı karnım yine sertleşti ve vajinada baskı vardı doktorum ebe baksın hemen dedi benim plasenta aşağıda olduğu için alttan muayenede olmadı doktor yatış istedi yarın sabah kendisi bakacak o zamana kadar gözlem altındayım inşallah bebeğim haziranda zamanında gelir dualarınıza talibim

Canım birşey olmaz inşallah ,nasıl bir baskıydi ben de iki gündür aşağı baskı hissediyorum doğrusu korkuyorm da

Canım ilaçlarla doktorun gözetimiyle sıkıntısız atlatırsın buna inanıyorum Güzel haberlerini bekliyoruz

Reactions: Jou
Canım birşey olmaz inşallah ,nasıl bir baskıydi ben de iki gündür aşağı baskı hissediyorum doğrusu korkuyorm da
Kızlar ben de vajinanın tam giriş kısmında bir baskı hissediyorum ama bebek gibi değil de sanki çok üstüne oturunca olur ya öyle,daha önce yaşayan var mı ,doktora gidilecek bir durum mu

Kızlar ben de vajinanın tam giriş kısmında bir baskı hissediyorum ama bebek gibi değil de sanki çok üstüne oturunca olur ya öyle,daha önce yaşayan var mı ,doktora gidilecek bir durum mu

Bendede ara ara oluyor normalmiş sanırım o

Yaaaa inşallah bir sorun yoktur kuzum. Nst ye bağlamadılar mı sancı falan var mı?

Çoooookk güzell güle güle giymeyi nasip etsin yüce rabbimmm AMİN

Banada ara ara oluyorya bugünde 2 sefer oldu hatta normal ya bunlarr

Cok geçmiş olsun kuzum hayırlısıyla birşeycik olmiycak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…