Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
şurup olarak denedin mi? gerci onlarda cok kokuyor diye biliyorum. bende portakal suyu ile içiyorum yoksa bende zor içiyorum
Ay o daha çok bulantı yapıyor
Sakin kalmaya çalış cnm
Allah’ın izniyle emin ellerdesin
Güzel haberlerini bekliyoruz
Aayy bebik yukarı çıkmış artık tam göbek deliğinin orada hareket ediyor sizler nerede hissediyorsunuz kızlar
Benim hep aşağıda ya hiç yukarı çıkmıyor
Tamamen kasıklarda geziyor

Evet canım kapsül. Ya bilmiyorum aslında eczacı da dedi yapmaz diye ama bıraktım iki gündür daha rahatım sanki ya .
Bence hiç bırakma demir hapını hepimiz kabızlıkla uğraşıyoruz malesef ama bu aylarda demir ihtiyacını senden daha çok alıyor bebek. Seninde ek takviyeye ihtiyacın olacak

Evet canım kapsül. Ya bilmiyorum aslında eczacı da dedi yapmaz diye ama bıraktım iki gündür daha rahatım sanki ya .
Ben de o plastiği ağzıma alırken midem bulanıyor tek sorun o.
Kabızlık yapmadı belki bir kaç gün içinde alisirdi bünyen ,kan ilacıni kullanmak lazım ya , özellikle kansızlığın varsa

Ay o daha çok bulantı yapıyor

Sakin kalmaya çalış cnm
Allah’ın izniyle emin ellerdesin
Güzel haberlerini bekliyoruz

Benim hep aşağıda ya hiç yukarı çıkmıyor
Tamamen kasıklarda geziyor

Bende hep öyle hissediyordum şimdi hissetmeye başladım. Bence sende yakında hissedersin yukarıda

Bir ara bendede olmuştu ama çok bişey fayda etmemişti canım

Oyy o cok fenadır kendini sıcak tutmaya calış, sıcak şeyler iç. İlaç olarak hiçbir bilgim yok :/

Mide ağrısına soğuk süt 1 2 yudum iyi geliyor. İncir kurusu çok iyi geliyor.

Ama gazsa bilemiyorum
Dayanamadım acile geldik kızlar. Tahlil sonuçlarımı bekliyorum,hala çok ağrım var

Kızlar midem çok ağrıyor ne iyi gelir ki,gaz sıkışması gibi sanki kramp giriyor
Aa şimdi gördüm bende de bir kere oldu ,çok zor geçti evde uzanıp geçmesini beklemiştim.
İnşallah önemli bir şey yoktur.
Bu aralar hepimize birseyler oluyor kızlar son trimester gelmiş gerçekten.

Kızlar enfeksiyon değerim biraz yüksek çıktı ama doktor ilaçlık bir durum olmadığını söyledi. Kısacası bütün muayene,test sonuçlarım iyi olduğu için parol içip ayaklarıma sıcak su koymamı söyleyip gönderdi. Mecbur cekicem bu ağrıyı :/

Allahım yardımcın olsun Havalarda hiç düzelmedi ki anlamadan üşütüyormuyuz
Çok dikkat et kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…