Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ben ilk kan değerini doktora atınca 10 gün sonra çağırdı keseyi gördük sonra 7. Haftada kalp atışını duyduk. Ben oksaparı önlem amaçlı doğuma kadar devam, asprin 32. Haftada biticek. Progestan baya devam ettim sonra haftada 1 kullandım, fitil baya devam ettim sanırım fitil ve progestan 12. Haftada bıraktık.

Evet bende kendim yapayım daha sağlıklı dedikçe yaptığımın tamamını yediğimi gördüm,ve ulaşılabilir olduğu için her istediğimde yaptm.
Almak olunca mesele hem porsiyon olarak daha küçük oluyo hem de 5 kere istediysem bir kere alıyorm diye bu yolu seçtim.
Mesela evde cheesecake yapsam koca pasta bitene kadar git gel yiyordm ama böyle bir dilimle kendimi tatmin ediyorm.
Evdeki gibi olmaz tabi ama çok yemenin önüne bu şekilde geçmeye çalışıyorum.

Bayağı seviyorsun tatlıyı :) Allah kolaylaştırsın

Bende 7+2de gitmiş olucam çağırdığı tarihe göre. Progestanı iğne olaraktamı verdiler sana ay o iğne çok korkunç bana beş tane vermişlerdi ilk hafta gün aşırı kullandım bitti şükür.Şimdi fitil kullanıyorum sadece progestan. En büyük korkum oksapar ama sanırım banada devam ettirir çünkü sigara kullanıcısıydım. Aman bebişler iyi olsun da varsın biz delik deşik olalım

reflü yatağı (kusan bi bebeğim olduğu için hayat kurtarıcım dı) , ateş ölçer, evin büyük ise bebek kamerası, kanguruya ek olarak ben bu bebeğime halka sling aldım.
kiyafet konusunda bende emin değilim ne kadar olmalı diye. daha cok 3 ay ve üzeri olmalı cabuk büyüyorlar zaten büyüdükçe de alınır.

Bebek bezleride çok uygun orada
Yok o bizim semt pazarlarında daha uygun kilo ile sleepy baby turco padlers Gaziantep in yani üretimleri Gaziantep orgazie sanayi fabrikalarında mesela yazısı öne gelmiş çiş çizgisi kaymış ya onlar paketlenmiyor kilo ile her yerde satılıyor 4 numara sleepy külot bez 38 tanesi 30 TL yani kaç numara olurda olsun kilosu 30 lira bedene göre 1 kiloya kaç tane sığarsa artıkküçük numaralardan daha çok bez sığıyor

Bendede hiç akıntı olmadı
Ama bunun sıkıntı olduğunu ilk defa duydum

Amaaa ne güzel kiloyla

Halka sling annenin hareket kabiliyetini kısıtlıyor mu? 2 koluda kullanabiliyor muyuz, bilginiz var mı? Reflü yatağı bebek doğduktan sonra duruma göre almak daha mantıklı sanki.

Halka sling annenin hareket kabiliyetini kısıtlıyor mu? 2 koluda kullanabiliyor muyuz, bilginiz var mı? Reflü yatağı bebek doğduktan sonra duruma göre almak daha mantıklı sanki.
bende ilk defa kulanaçağım pek bi bilgim yok ama izlediğim videolardan felan baya kulanışlı geldi bana özelikle ilk zamanlar için. 3 aydan sonra zaten kanguruya geceriz tabi severse .

bende ilk defa kulanaçağım pek bi bilgim yok ama izlediğim videolardan felan baya kulanışlı geldi bana özelikle ilk zamanlar için. 3 aydan sonra zaten kanguruya geceriz tabi severse .
Videolara bende bakayım, esnek slingi izledimde, halkaya da bakayım inşallah. Teşekkür ediyorum. İnşallah sever ve sağlıklı günlerde kullanırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…