- 16 Mart 2022
- 386
- 875
- 18
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #41.661
Merhaba hoş geldin
Nasıl gidiyor hamilelik, bebeğinin cinsiyeti falan bahset birazcık
Aramıza hoşgeldin
Stokke sürüş vs çok iyidir ama tabi parçalama işini bilmiyorum. cybex eezy s twist+2 black (360 derece) bebek arabası & cybex aton ana kucağı travel olan modeli ile prego quattro vip travel çok hoşuma gitti ama gerçekte görmedim ikisinide videolarını izledim. Cybex pregoya göre daha pahalı.. Ağırlıklarıda 11 kilo gibi bişi galiba tabi bilemedim. Belki fikir olur sanada ben bu iki modelden birini seçicem bütçeme göreHanımlar bugün bebek arabası baktık, hiç içime sinen olmadı. Mamas&papas bana çok hantal geldi. Stokke bile çok hantal ya ben daha böyle nebileyim rahat kullanabileceğim bir şey arıyorum. Kanzda ağır geldi kinderkraft moov alan varmı birde ona bakacağım ama nerede bulabilirim e bebekte yok :/
Kafanda birkaç model vs olmadan gidince öyle oluyorBakayım onada bi, e bebekte indirim falan vardı da gene boş geldim eve ne alacağımızıda bilmiyoruz eşimle saf saf baktık geldik
Umarım bi sorun yaratmaz sağlıkla kucağına alırsın oğluşunuÖncelikle hoşbuldum
İlk bebeğim olacak ve cinsiyeti erkek. Hamileliğim güzel gidiyor; plasenta kordonum tam ortaya yerleşmemiş marjinal kordon yerleşmesi deniyor bu duruma. Bebeğin gelişimi detaylı incelenerek kontrol altında tutuluyor henüz bir sıkıntı yaratmadı bu durum umarım ilerde de yaratmaz.
Bunun dışında karnım çok büyüdü şimdiden zorlanıyorum. Hareketlerim kısıtlanıyor. Çok hassas ve kırılganlaştım bu dönemde. :)
Ve çok heyecanlıyım.
Sizlerin nasıl gidiyor?
Ve merak ettiğim bir şey var folik acid tarzı ekstra vitamin alıyor musunuz?
Ben folik acid vitamin kullanıyorum hamileliğimi öğrendiğimden beri ve yakında kalsiyum da almaya başlayacağım. Yurtdışında olduğum için tr de doktorlar kullandırıyor mu yada neler veriyorlar merak ettim.
SelamlarÖncelikle hoşbuldum
İlk bebeğim olacak ve cinsiyeti erkek. Hamileliğim güzel gidiyor; plasenta kordonum tam ortaya yerleşmemiş marjinal kordon yerleşmesi deniyor bu duruma. Bebeğin gelişimi detaylı incelenerek kontrol altında tutuluyor henüz bir sıkıntı yaratmadı bu durum umarım ilerde de yaratmaz.
Bunun dışında karnım çok büyüdü şimdiden zorlanıyorum. Hareketlerim kısıtlanıyor. Çok hassas ve kırılganlaştım bu dönemde. :)
Ve çok heyecanlıyım.
Sizlerin nasıl gidiyor?
Ben folik acid vitamin kullanıyorum hamileliğimi öğrendiğimden beri ve yakında kalsiyum da almaya başlayacağım. Yurtdışında olduğum için tr de doktorlar kullandırıyor mu yada neler veriyorlar merak ettim.
Canım nasılsın nasıl oldun? Bitki çayı içebildin miValla ya bende bir ilaç verir ümidiyle gittim zaten maalesef vermedi:/
Gelir benim aklımaÖylr düşünme olurmu öyle şey okadar ince düşünmek isimli halı içeri girince daha güzel olur eşim oyle istedi nelerde geliyo aklına
Tabiiii
Şu an iyiz çok şükür. Atlattık evdeyiz dinleniyoruz.Cok geçmiş olsun,
Rabbim yaninizda olsun..
Bebek ve siz iyisinizdir inşallah
Valla 20 saniyelik bi tartışmaydıKızzzz bukadar strese girilcek ne gibi tartışma olduuu ayyy yeni gördüm msjını ya çok gecmiş olsun napıyorsun şini şuan
HoşgeldinizSelam kizlar, bende bugun üye oldum. Haziran annesiyim. :)
Umarım bi sorun yaratmaz sağlıkla kucağına alırsın oğluşunu
Benimde aynı şekilde hareketler kısıtlandı baya baya gece özellikle dönerken zorlanıyorum. Ufacık bir iş yapsam nefes nefese kalıyorum
Folik asit 12.haftaya kadar aldım ben. Sonrasında multivitamin verdi içeriği baya zengin omega 3, b vitaminleri, folik asit vs olan. Magnezyum verdi kasılma ve kramplar için. D vitamini damlası kullanıyorum. Bir de demir ilacı var kullanmam gereken. Bana kalsiyum vermedi ama veren doktorlar da varmış
SelamlarBen imom omega (folik asit ve diğer vitaminler barındırıyor) ve kullanıyorum öğrendiğimden beri.. bir haftaya bırakıp Demir ilacı (b12 ve folik asit destekli) kullanmaya başlayacağım extra 1,5 aydır sanırım d vitamini 3 kullanıyorum
Tamamlanması epeyy olur yaaaCanım nasılsın nasıl oldun? Bitki çayı içebildin mi
Gelir benim aklıma
Kızzz odasını tamamlayınca at bize de foti heee ay çok merak ettim
Şu an iyiz çok şükür. Atlattık evdeyiz dinleniyoruz.
Teşekkür ederim
Valla 20 saniyelik bi tartışmaydı
Ama bütün milyon zilyon tane sinirimi zıplatmayı başarmıştı yani. Şimdi iyiz canım çok şükür
Hoşgeldiniz
Fuska suyu iyidir normaldeKızlar e bebekte Fuska su var
Bebekler için bir ürün fakat yorumları okuduğumda bebeğimde kabızlık sorunu kalmadı diyor herkes
Gerçekten yüzlerce yorum bu şekilde hepsi kabızlığa iyi geldiğini yazmış
Acaba bizde denesek olur mu
Günde bir şişe içsek
Eki Görüntüle 3027804
Ayy çoğu gitti azı kaldı28+0 dan selamlar kızlar30 a bir şey kalmadı çok heyecanlıyım gün geçtikçe
Selaam aramıza hoşgeldinizSelam kizlar, bende bugun üye oldum. Haziran annesiyim. :)
Vaaayyyy beeeeee28+0 dan selamlar kızlar30 a bir şey kalmadı çok heyecanlıyım gün geçtikçe
HoşgeldiinnnSelam kizlar, bende bugun üye oldum. Haziran annesiyim. :)
HoşgeldinÖncelikle hoşbuldum
Ve çok heyecanlıyım.
Sizlerin nasıl gidiyor?
Bende fuska kullaniyorum ama oyle bi etki yaratmadi bendeKızlar e bebekte Fuska su var
Bebekler için bir ürün fakat yorumları okuduğumda bebeğimde kabızlık sorunu kalmadı diyor herkes
Günde bir şişe içsek
Ama yaş aralığı 6-24 ay arası yazıyor
Eki Görüntüle 3027804
Evett fuska öyleymiş yaaa burda olmadığı için sultan alıyoruzHoşgeldin
Bende folik asit içeren multivitamin aliyorum omega 3 alıyorum d vitamini ve osteocare kullaniyorum simdilik
Senin nasil geçiyor hamilelik genel olarakşeker testi var mesela bizim bu dönem sendede yapildimi önerildimi merak ettim
Bende fuska kullaniyorum ama oyle bi etki yaratmadi bendebelki bebek suyunda farklı bileşenler vardir benim içtiğim normal cam damacana suyu bunarada sağlık bakanliğinin yapitiği analiz raporında en saglikli icilebilir su seçilmiş
Ben çalışıyorum kendi iş yerimiz o yüzden rahatımHemen hemen aynı o zaman kullandığımız vitaminler.Kalsiyum u istersen kullan dedi benim doktorum da, bu sebeple biraz erteledim ama yakında başlamayı düşünüyorum.
Çalışıyor musunuz? Veya evde misiniz benim gibi?evde iseniz nasıl vakit geçiriyorsunuz?
Ay valla hemen alırım bizde de işe yararsaKızlar e bebekte Fuska su var
Günde bir şişe içsek
Ama yaş aralığı 6-24 ay arası yazıyor
Eki Görüntüle 3027804
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?