Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

ben epeydir vıruluyorum oksapar, hamileliğin sonuna kadar devam ediyorum, göbekten yapıyorum ben, minik minik ver sıvıyı daha az acır
göbek deliğinin iki parmak sağına ya da soluna yapabilirsin enjeksiyonu basmaya devam ederken elini kaldırma sadece yani enjeksiyona kan gelmesin, hep bas yani hiç çekme

yaptıkça kolaylaşacak

Ben az önce hamburger yedim canım çok çekti et,fast food ekşi tuzlu ne varsa çekiyor
Oyyyy canımm inan benimde öylee hep dışardan istiyorum hattaa kürt böreği kıymalı börek kurupoğaça resmen ama yağlılar diye midemi bulandırıyor yiyemiyorum yarın o zaman iyi beslen kuzum arada olur öyle ama yinede dikkat et

2 defa gittim çünkü ikisinde de aynısını yaptım oyüzden öyle düşündüm :)
Ultrasonun sesinde mi sorun var ne
Hadi kahveden tiksindim. Çayın tadı gitmeyeydi bari ya sizdede varmı böyle durumlar kızlar :)
Bende onlar iyi çok şükür Zaten çayı çok içmezdim
Hayırlı olsun teşekkürler bilgi için
Benim de yok öyle çok uykum
Benimde bi anda geldi ağrı şiddetliydi. Bi anda da geçti. Şu an mesela hiç yok. Gece yatarken biraz oluyor karışık
Ramzi teorisine göre bebek ne taraftaysa yorumlanıyor. Karından ultrasonda yolk veya bebek soldaysa erkek sağdaysa kız diyorlar Benim erkek eğer doğruysa. Ayak üşümesi de var fazlaca Keseye göre bakarsak yine erkek gibi

Bir de bizim buralarda göbek deliğine bakarak tahminde bulunuyor göbek deliği aşağı doğru bakıyorsa kız yukarı doğru ise erkek. Sanırım aşağı bakıyor gibi emin değilim

Benimde başlamadı. Hatta daha az uyuyorum. Hayatımda ilk defa az uyku yetiyor. Ki ben uykuya çok düşkünümdür. Gece geç uyuyorum ve sabahları da erkenden uyanıyorum. Günlerdir böyle

O zaman rahatladımm

Çok teşekkür ederim

Kızlar bir şey merak ediyorum. Haşhaşlı cevizli ekmekler, çörekler var biliyorsunuz. Zararlı olur mu tüketmek? Memleketten geldi söylemesi ayıp, bir lokma aldım ama kürt düştü içime haşhaş olduğu için.

Nette araştırdım bazı yerde sorun olmaz diyor, bazı yerde tuketilmemelidir diyor. Net bilgisi olan var mı?

Günde en az 15 saat uyuyorum ve sürekli esneyerek dolaşıyorum. Daha test yapmadan, en erken belirtim de uykuydu. 8+2 oldum hala sürekli uyuyorum.

Günde en az 15 saat uyuyorum ve sürekli esneyerek dolaşıyorum. Daha test yapmadan, en erken belirtim de uykuydu. 8+2 oldum hala sürekli uyuyorum.
Yaaaaa o gözlerin tombik tombik uykulu gözlerrr bebükk uykulu çıktı sıpa senide uyutuyo annesiiii belki bizde o civarlarda başlarız belki bize erken bu nebiliyimm ama sen baya test yapmadan başlamış uyu annesiii bebükk le beraber uyumuş oluyorsun oyşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…