Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Arkadaşlar eşinizle ilişki devam ediyor mu
Canım bugün doktorum çok sık olmamak kaydıyla dikkatli şekilde ilişkiye devam edin dedi. Bi kanama yoksa, kese de kanama alanı yoksa bi sakıncası yok hatta ben öneriyorum dedi. Ama korunarak olması çok önemli dedi spermler rahmi gevşetebiliyormuş zararlı olabilirmiş. Geri çekilme yöntemiyle korunalım dedi.

Kızlar ocak ayında bel fıtığı olduğumu öğrendim 4 tane fıtık vardı pandemide dolayı fizik tedavi vermedi ameliyatlık da değil dedi bugün belim ağrımaya başladı herşeyin daha başı Allah kimseye vermesin o kadar zor ki kilo arttıkça göbek çıktıkça nasıl olcak bilmiyorum ne kadar dikkat edilse de bele baskı artıcak. Aramızda var mi acaba bel fıtığı olan

AA öyle mi, benim doktorum hiç böyle söylemedi direk sorun yok devam dedi ama arkadaşım 2 farklı doktora gitti o da ikisi de 3. Aya kadar önermiyorum demiş. Burda size sorayım dedim bende

Neden geri çekilme prezervatif sıkıntı mı ki

AA öyle mi, benim doktorum hiç böyle söylemedi direk sorun yok devam dedi ama arkadaşım 2 farklı doktora gitti o da ikisi de 3. Aya kadar önermiyorum demiş. Burda size sorayım dedim bende
Bilmiyorum canım benim doktorum bu şekilde söyledi ama sık değil yani hafta da bi on günde bi olabilir bence eğer gebeliğinde bi sorun yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…